Dermacol sprchový gel s vůní Irské kávy a tělové mléko s jahodou a rebarborou - recenze

pondělí, listopadu 03, 2014

Ahoj krásky,
dnešní článek bude provoněný už od samého začátku, protože vám chci představit dva výrobky, který uspokojí především vaše čichové buňky.


Tenhle sprcháč prostě nejde nemilovat (promiň mi Belgická čokoládo). Láká už samotný obal. Tuba laděná do hnědých tónů se zrnky kávy, ve kterých můžete vidět srdíčko, si vaši pozornost v drogerii určitě získá. Gel má krémovou barvu, není nijak zbarvený a nejlepší na něm je prostě ta vůně. Musím říct, že oproti mé milované Belgii na sobě tenhle gel cítím i delší dobu po osprchování.

Pokožku  nijak nevysušuje, učiní ji hebkou na dotek a nádherně ji provoní. Sprchový gel v 250 ml provedení seženete od 59,-  


Jeden z krémů (i když jen na ruce) z řady Aroma Ritual doma už mám (opět v provedení Belgická čokoláda + pomeranč) a stejně naivně jsem si myslela, že mu zůstanu věrná. Spojení jahod s rebarborou mě vážně uchvátilo. Je slaďoučké (ale ne přeslazené, spíš taková jemnější verze), na těle naprosto neodolatelné a člověk pozná, že se natřel. Hezky pokožku hydratuje a nijak extra nemastí plus ta boží vůně, která se z vás bude po jeho použití linout. 

Tělové mléko (200 ml) je k dostání od 99,- 



A který, ať už gel nebo krém, z řady Aroma Ritual je váš favorit?

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Mám ten s vôňou írskej kávy a milujem ho :) Už ho mám takmer prázdny, tak dúfam, že ho ešte zoženiem :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle řadu naprosto miluju! Pokaždé u těchto produktů strávím v drogerii hromadu času. Vůbec se nedá říct, který z nich by měl být můj favorit, protože jsou všechny naprosto skvělé a všechny taaak úžasně voní. :)
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Obaly mají krásný, vůně jsem zatím neočichala, tak musím napravit :).
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež ich mám, na recenziu sa ešte len chystám. Voňajú úžasne. Ale ked si mám vybrať, tak z celej rady Dermacol Aroma Ritual mám najradšej čokoládu s pomarančom. Mňam!

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujal mě ten s tou vůní irské kávy, takže nejspíše vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ráda bych zkusila kávový sprcháč :) druhá varianta mi absolutně nevoněla :/

    OdpovědětVymazat
  7. já dostala jen mléko a sprcháč s kávou ee a to mě štve, protože o něm všichni takhle básní a já mléka nepoužívám =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  8. Ta irská káva je bomba! Dnes jsem si ho v DM koupila za 40 Kč, nádherná vůně!!! Na zimu jako dělaná - teploučká, jemná, povzbuzující :-) (v zimě nesnáším svěží vůně, proto inklinuju k podobným jako je tento gel od DC)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři