Přírůstek do mého šatníku - kabelka GROSSO

úterý, listopadu 04, 2014

Ahoj krásky,
dnes odbočím od kosmetiky a tento článek věnuji svému novému přírůstku, kterým jsem obohatila svůj šatník. Už delší dobu jsem sháněla nějakou (jak jinak, než černou) kabelku. Šlo mi o to, aby působila společensky a elegantně, protože kabelek nebo tašek, které nosím do školy nebo kamkoliv jinam, jsou spíš ty "velké batohy" do kterých naházíte všechno potřebné a jdete.


Protože jsem začala obměňovat šatník a veškerá klasická trička typu "T" nahradily košile, tuniky, svetříky atd., chtělo to i kabelku, která by celkový outfit podtrhla. Přesně na takovou jsem narazila na webu www.iklenot.cz.

Původně jsem si chtěla objednat kabelku ve stejném stylu - černou, do ruky, pouze s tím rozdílem, že byla prošívaná. Nakonec jsem se ale rozhodla pro tuto krasavici s krokodýlím vzorem a řeknu vám, že jsem ráda. Lesklý prošívaný povrch kabelky, kterou jsem původně chtěla, by ve skutečnosti nejspíš působil docela lacině, a to přeci nechceme.


Doma jsem zatím žádnou kabelku ve stylu aktovky neměla, takže jsem se na ni moc těšila. Konkrétně se tedy jedná o kabelku Grosso (detaily kabelky najdete po rozkliknutí odkazu). Kabelka přišla pečlivě zabalená, takže pokud se rozhodnete pro objednání nějakého kousku z eshopu www.iklenot.cz, nemusíte se strachovat o to, že by vám přišla nějak poškozená. Rychlé bylo i dodání. Během dvou dnů po objednání mi u dveří zvonil pošťák. Z kabelky jsem byla nadšená, protože předčila má očekávání. 

Jak už jsem psala, je černá, do ruky, s krokodýlím vzorem a najdete na ni kombinaci matné jak přírodní tak i eko kůže. Je prostorná, ovšem prostorná v tom slova smyslu, aby se do ni vešlo to, co skutečně potřebujete. Rozhodně vám neposlouží jako nějaký "bágl", do kterého nacpete všechny malé tašky při nakupování, které se vám nechtějí nést v ruce. 

Zapínání je na zip, přes který je ještě na kabelce magnetická spona. Uvnitř najdete dvě menší kapsičky na zapínání + kapsu na mobil

Pokud sháníte nějakou kabelku v podobném stylu, určitě se podívejte na eshop, ze kterého jsem objednávala i já. Už po prvním načtení stránky na mě web působil velmi dobře. Kombinace růžové a bílé potěší nejednu slečnu a celkově je vše hezky přehledně uspořádané. 


A jaké kabelky nosíte nejraději vy?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Krásna kabelka :) Ja mám momentálne obľúbenú tzv. shopper bag z Reserved z najnovšej kolekcie a zatiaľ mi vyhovuje :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři