Relax (take it easy)

sobota, října 25, 2014

Ahoj krásky,
po čtrnácti dnech se mi naskytl "volnější" víkend (uvozovky z toho důvodu, že se ani tak nezastavím, každopádně to bude doma a ne všude jinde). Ten využiji hlavně k tomu, abych se, pokud možno, konečně zbavila toho zánětu horních cest dýchacích, který mi zatím otravoval každý den, k napsání několika namyšlených článků ať sem nebo na web Krásná.cz a dodělání veškerých věcí do školy, abych si mohla svoje nadcházející podzimní prázdniny co nejvíc zpříjemnit.

Tímto článkem bych vám chtěla dát pár tipů jak přežít ty podzimní sychravé dny a udělat si je o něco veselejší.


Na co nedám poslední dobu dopustit jsou zelené čaje (nebo čaje celkově, ale zrovna zelený u mě momentálně vede). Ať už úplně ten nefalšovaný nebo s přídavkem nějakého ovoce, vařím je v jednom kuse do litrové konvice a za den jsem schopná jich do sebe dostat třeba pět. Na to celodenní pocucávání čaje jsem si pořídila i nový hrneček (z Nanu Nana). Podle designu by do něj asi měla patřit káva (a to hned několik druhů, od arabské po latte jak se z něj můžete dočíst), mně ovšem perfektně slouží právě na čajíky :)

Další věcí jsou filmy. Nějak u nich nedokážu vydržet v tahu (takové to klasické lehneš, pustíš, dokoukáš, zapneš další a pořád dokola..), takže když film, tak jedině jako zvuková kulisa při nějaké aktivitě (převažuje úklid, dělání věcí do školy nebo práce na pc). Film, který mi tu několik dní běžel pořád dokolečka za sebou byl Mezi námi děvčaty (rok "výroby" 2003, ale čert to vem). Jeden den jsem prostě dostala chuť se na něj kouknout, slyšet ty hlášky, vidět ty herce atd.

Když už jde skutečně do tuhého a nemám do čeho píchnout (což momentálně fakt nehrozí :D) se vrátím do dětských let a zahraji si i nějakou tu hru. Když to zrovna nejsou The Sims (ať už 1, 2 nebo 3), na řadu přichází Můj kamarád kůň 2. Pro koňáky absolutně nejlepší gameska, co jsem měla možnost vyzkoušet. Parádní je na ní to, že se na její tvorbě podíleli skuteční jezdci, takže chody koní nebo pozice jezdce v určitém chodu nebo skoku je reálná.

Když jsem u těch koní, pokud máte sourozence, nejspíš mladší sestřičku, která tahle čtyřnohá stvoření naprosto baští (ať už je to kůň, poník nebo jednorožec), bych tu měla tip na jednu soutěž, kterou najdete po kliknutí na následující odkaz >>> http://www.hryprodivky.cz/soutez-zachrana-jednorozcu

Celý příběh začíná v momentě, kdy se malé holčičce zdá o jednorožcích, které má zachránit. Každou noc ve snu může zachránit jednoho. Po splnění úkolu se jí na stránce zobrazí obrázek jednorožce, kterého zachránila. S dalšími dny se zobrazují nové úryvky celé povídky s novými úkoly, které je třeba splnit. Velkým lákadlem můžou být jistě ceny, které lze touto soutěží získat.

Spoustu dalších her pro malé slečny najdete i na www.hryprodivky.cz


A jak vy trávíte volné dny, kdy se zrovna nedá užívat toho lepšího podzimního počasí?
Budu se těšit na komentáře ;)
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Pěkný článek, já taky miluju zelené čaje :). No já když nikam nemusím, tak si užívám procházek, filmů s přítelem, něčeho dobrého a prostě relaxuju :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Taky těch volných dnů bohužel moc nemám :( Ale když už mi to vyjde, tak se věnuji blogu, čtu si, koukám na seriály a videa na Youtube :) A díky za tip na zelené čaje, já jsem spíš na kafe a právě si říkám, že bych chtěla čajům přijít konečně na chuť :)

    Giveaway Realash ♥

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři