Výraznější barva očí? S kontaktními čočkami TopVue Color to jde!

sobota, října 25, 2014

Ahoj krásky,
díky spolupráci s webem www.cocky-kontaktní.cz jsem si mohla splnit jedno své dávné přání a to vyzkoušet kontaktní čočky.

Určitě jste někdy zatoužily (nebo vás alespoň zajímalo) jak by jste vypadali v jiné barvě očí. Já taky, a právě z toho důvodu jsem se rozhodla vyzkoušet čočky TopVue Color. Moje volba byla jasná - hnědá. Ovšem když jsem projížděla obrázky, kde jsem narazila i na to, jak čočka bude vypadat na modré duhovce, svůj výběr jsem si rozmyslela a z mého původního rozhodnutí stát se nositelkou hnědých očí jsem se rozhodla podtrhnout svoji původní barvu - modrou.


Pokud se rozhodněte pro objednání čoček z tohoto webu, určitě  vás potěší bleskové dodání a případná velmi rychlá a příjemná komunikace.

Čočky přišly v malé pečlivě zabalené krabičce. Po jejím rozbalení mi do rukou vypadly dva polštářky s čočkami, které jsou ponořené v pufrovaném izotonickém roztoku. K čočkám jsem dostala i samotný roztok a pouzdra na čočky, kde odpočívají když čočky zrovna nemám v očích.


Hlavní otázkou zůstávalo, jak čočky dostat do oka :D Asi po čtvrt hodinovém snažení jsem je do očí dostala a mohlo přijít nekonečné obdivování, že mám najednou očí mrkací panny. Na fotkách můžete vidět, kde čočka končí/začíná, ovšem z běžného nošení se nenašel nikdo, kdo mi si všiml toho, že čočky mám. Cizí lidi na mně koukají s údivem, jak velké oči mám a doma si nikdo ničeho nevšiml, kdybych se nezmínila a nepožádala je o to, aby se mi do očí zadívali pořádně a z blízka.

V oku mě nijak netlačí, neřežou, nepřekáží, vidím přes ně jak kdybych v oku vůbec nic neměla. Vážně vše bez sebemenšího problému :)

Za sebe mohu čočky určitě doporučit. Je to fajn možnost, jak zvýraznit svoji původní barvu očí.
Máte zkušenosti s kontaktními čočkami?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Nosím brýle a jednou jsem si koupila čočky normální, jenže moje oči vidí s čočkama hůř, tak nosím brýle. Ale je to určitě zajímavý si takhle vyzkoušet jinou barvu očí :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři