HAPPY BIRTHDAY TO ME

pátek, října 10, 2014

Ahoj krásky,
tak už je tomu tak. Od 16:00 jsem oficiálně na světě, už po jednadvacáté. Narozeniny nijak zvlášť neslavím. Po dnešní praxi, která mi od sedmé hodiny ranní končila o půl 3, jsem se sešla se svoji babičkou a maminkou, oběhli v Brně pár obchodů a čekali na příjezd dědečka, který nás měl odvést domů. Po cestě jsme se stavili ve Steak Hause K1. Poprvé v životě jsem měla pravý nefalšovaný kus pořádného masa.


 Je mi mizerně a ke všemu se o mě pokouší nějaká zákeřná choroba. Já se ale jen tak nedám! Nemůžu si dovolit zameškávat ve škole, takže snad se mi podaří to ze sebe přes víkend všechno setřást. Za dnešek už toho mám dost..Vstávání ve čtyři ráno, cesta do Brna na praxe, (s hrůzou) si nechat poprvé za život obarvit obočí, (s ještě větší hrůzou) ho obarvit někomu jinému, doma jít volit, dodělat všechny věci do školy, sbalit věci na nehtíky jedné slečně, které mě zítra čekají a nabalit se ke kamarádce na víkend, připravit ji asi o 20 cm vlasové délky... Ještě si uvařit čaj, nadopovat se paralenem, hodit sprchu, zachumlat se do tepláků a nějaké mikiny, nahodit chlupaté ponožky a pak možná zkusit usnout. Boží.

Chtěla bych moc poděkovat všem, kteří si na mě vzpomněli a popřáli mi, ať už tady, na Facebooku, Instagramu, telefonátem, smskou či osobně :)

Mějte krásný víkend!
Vaše (momentálně nemocná) A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Teda, měla jsi opravdu náročný den, ale teď už tě čeká postel a čaj:) Uzdrav se co nejdřív!
    A přeji ti vše nejkrásnější!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé tak to všechno nejlepší :) 21 je krásnej věk, myslím.. :) Ať ti je líp, taky jsem teď prošla chřípkou - zdá se, že ji teď mají všichni... Tak to pořádně oslav až ti bude líp :)
    Nejnovější follower <3 xx

    Moc by pro mě znamenalo, kdybys navštívila můj blog, pokud si najdeš chvilku <3

    Berry The Blue

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je krásne!! Prajem dodatočne všetko najlepšie, mať tak znovu 21, krásny vek :) A choroba nech ťa obíde..

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejlepší k narozeninám :* Ať se Ti ve všem daří :). Já byla volit dnes
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno nejlepší, hodně zdraví a životních úspěchů!!!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři