Zkráceno na povinné minimum + Catrice Luxury Lacquers C08 Waikiki Peach

sobota, října 11, 2014

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám rychlý příspěvek zaměřený na nehty. Ačkoliv mi to trhalo srdce, byla jsem nucena své dlouhé nehty co nejvíce zkrátit. Mohli jste se zde dočíst, že momentálně studuji Kosmetické služby. Jedná se o zkrácené studium na dva roky, dva dny mám školu (teorie) a zbytek týdne jsem na praxích. Celá v bílém si spíš připadám jako nějaká zdravotnice (ani ve školní lavici se na tom pocitu nic nemění, pořád se probírá stavba kůže, buňky, vlasy, nehty atd.).

Pro zkrácení jsem se rozhodla sama po docela (alespoň pro mě) nepříjemné zkušenosti. Na praxích mi dvě mé spolužačky dělali masáž rukou (právě masáž a manikúra je momentálně to jediné, co se na praxích děje). S prací jedné spolužačky jsem byla velmi spokojená. Masáž byla příjemná, skutečně jsem si ji užila a moje levá ruka byla jak v sedmém nebi. Pokud jde o pravou ruku a slečnu, která ji masírovala, byla jsem z toho celá nesvá. S masáží by problém nebyl, ale když vám v jedné části masáže, ve které prsty na spodní straně ruky směrem od loktu k zápěstí 3x ťuknete, málem jsem vyskočila z kůže. Šlo o to, že slečna má drápy jak Wolverine (ne, to zas přeháním, ale dlouhý a špičatý teda byly). Zkrátka dlouhé nehty pilované do ostré špičky a tímhle vám pořád dokola zespoda ťuká do ruky. Abych byla upřímná, připadala jsem si jak na alergologii na které si vždycky při testování pamatuju pouhých 8 jehliček z 22 a probouzím se na gauči.


Právě proto, aby mé budoucí klientky a zákaznice, které mi na praxích přijdou pod ruku, neutrpěly stejný zážitek jako jsem měla já, nehty jsem zkrátila. Sama jsem se tomu divila, ale jak jsem si dřív na krátké nehty nemohla zvyknout, teď mi vyhovují víc než kdy jindy a ruka s nimi se mi moc líbí :)

Samotný lak jsem dostala v balíčku od mého zlatíčka Andrejky. Laků od Catrice doma moc nemám, protože v okolí mého bydliště nikde stojan s touhle značkou prostě není :( Barvička je to nádherná, právě taková mi v mojí lakové sbírce scházela. Aby jste dosáhly hezkého odstínu, budete potřebovat dvě vrstvy. Štěteček je pěkně hustý, kulatě zastřižený a manipuluje se s ním dobře. Lak není řídký, nikde nestéká, prostě super. Na první pohled jsem si myslela, že lak bude oranžový s shimmerem, ale pozor, výsledný efekt je pískový (takže pro milovníky lesklých a hebkých nehtů to nejspíš nebude).  Lak mi vyhovuje a kdyby na něj narazila, rozhodně bych si vybrala i nějaký jiný odstín :) 

Máte zkušenost s těmito laky od Catrice? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Lak od Catrice ještě žádný doma nemám. Tenhle je moc krásnej a nehty máš taky krásný. To muselo být nepříjemný ta masáž teda
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný lak a moc hezké nehty. Působí velmi upraveně a profesionálně.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký odstín! Podobný mám od Gabrielly Salvete :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásný tvar nehtů a krátké ti moc sluší!! :) přesně takové se mi líbí!!
    A lak super!! :) neni třeba truchlit!
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  5. Lak vyzerá veľmi pekne a určite kratšie nechty budú lepšou voľbou pri tých masážach či podobných veciach :)

    OdpovědětVymazat
  6. pěkný lak:)
    já jsem si konečně zvykla na dlouhé nehty a jsem s nimi spokojená.Bohužel se mi třepí a lámou, takže bez zpevňujícího laku bych se asi zhroutila,protože je to něco tak nepříjemného.Nedavno jsem si musela nehty zkrátit, protože mám ve škole laborky a nehty mi občas překáželi třeba při otvírání různých miniaturních nádob atd,...ale myslím si,že jde opravdu jen o zvyk:) tvoje nehty vypadají krásně!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři