New in: September 2014

neděle, září 14, 2014

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám článek s několika výrobky, které jsem si za poslední dobu pořídila.


Palette Color Shampoo - Černý
Protože se z mých vlasů po mém blonďatém experimentování barva vymývá rychleji než kdy předtím, jsem nucena po těchto šamponech sáhnout častěji. Z černé už mám tmavě hnědou a odrosty začínají být vidět. Koupila jsem hned tři balení, v drogerii Teta na ně byla akce.

Sun Dance - samoopalovací sprej
Tenhle samoopalovák ve spreji je parádní věcička, pokud si chcete udržet krásnou barvičku i na podzim. Já jsem s ním moc spokojená a tohle není rozhodně moje první ani poslední balení.

Olay essentials - čistící gel
Čistá pleť je základem, takže se snažím tuto péči nezanedbat. Kdysi jsem tento gel používala, potom došel a já tomu nedávala příliš pozornosti. Momentálně si ji ale získal v drogerii Rosmann, kde byl také v akci a tak jsem ho neváhala koupit.


BIO Bione Comsetics - Regenerační vlasová voda s keratinem
Nebudu lhát, když řeknu, že skoro rok jsem tuhle vodu sháněla a nikde nenacházela, až před pár dny v drogerii Teta. Kopřivové vody bylo všude plno, ale tuto ne a ne najít. Dostala jsem na ní tip od své sestřenky, která si ji šíleně vychvalovala a napadlo mě, že by i mým zničeným vlasům mohla pomoct. Určitě vás tu bude čekat recenze právě na tento vlasový zázrak.

Essence rtěnka v odstínu 11 Nude Love
V nude barvě jsem si našla velkou oblibu a pokud jde o líčení, platí to dvojnásob. Proto jsem této krásce v drogerii nemohla odolat!

Máte s některým z těchto výrobků zkušenosti?
Přeji krásný zbytek neděle!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ta regenerační vlasová voda je dobrá. A Palette barvy jsou nej.

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost nemám s žádným výrobkem kromě Essence rtěnky akorát v jiném odstínu :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři