Co chystám...?

pátek, září 12, 2014

Ahoj krásky,
konečně tu máme víkend a s ním i hodně sychravé podzimní počasí, které mi docela zhatilo plány. Od rána je tu zataženo, poměrně černo a prší. Pořád prší! Původně jsem chtěla nafotit spoustu výrobků, které bych vám chtěla ukázat, zrecenzovat atd. ale nedaří se mi je nafotit tak, jak bych chtěla, takže jsem se alespoň rozhodla pro přehled, ve kterém se dozvíte, na co se budete moct v nejbližších dnech na blogu těšit.


Než začnu vypisovat náměty různých článků, povím vám ve zkratce, co je u mě nového. Je září, školákům začala škola a mě to taky čeká. Vysoká mi nevyšla, ovšem nevěším hlavu a řekla jsem si, že se zaměřím na to, co mě baví - líčení a kosmetiku. Právě proto jsem si dala přihlášku na pomaturitní dvouleté studium v oboru Kosmetické služby, zdokonalím se v tom, co mi ještě nejde, nasbírám spoustu certifikátů a různých osvědčení, pokusím se úspěšně studium ukončit a když mi to vyjde, plánuji u nás otevřít malý kosmetický salonek, Nic takového u nás zatím není, takže snad by to přišlo vhod.

Teď už ale k zmiňovaným článkům. Nemohu si odpustit nějaké podzimní líčení v barvách podzimu. Na internetu jsem našla spoustu krásných inspirací, teď jen vybrat tu nejlepší a vytvořit jí na sobě. Teď mě tak napadá, to líčení by jste mohly vybrat právě vy, čtenáři mého blogu a která inspirace by se vám nejvíce líbila, do té bych se pustila :)

Dál to budou kosmetické (možná i nějaké módní) novinky. Pořád si cpu do hlavy, že musím hlavně spotřebovávat aby se mi udělalo nějaké místo v mém kosmetickém arsenálu a já nemusela zbytečně vyhazovat věci, kterých jsem se ani netkla, ale když ona se vždycky objeví nějaká nutnost, kterou prostě musím mít a nemohla bych bez ní žít ani den :D

Nebude chybět ani známé "Spotřebováno". To se tu naposledy ukázalo snad před čtvrt rokem, ani přesně nevím. Všechny výrobky, které dosáhly dna poctivě střádám do igelitky z Tally Weijl, ale nějak jsem se zatím nedostala k tomu ji vysypat, věci nafotit a stručně o nich napsat. Nejhorší je, že těch prázdných obalů je čím dál víc a tím těžší je pro mě s tím vším začít.

Podzim je tu, Halloween klepe na dveře a kvůli sledování youtube kanálu MadeYewLook jsem se rozhodla, že zkusím vytvořit pár halloweenských looků. Minulý rok tu byla Spider Queen - pavoučí královna a naposledy jste tu mohly vidět Wednesday Addams. Moc mě potěšilo, že oba looky se vám tak líbily a že ve mě vidíte Lady Gagu :D

Přišla jsem na to, že se mi čím dál víc líbí černé nehty, takže o nail design v tomto pochmurném období mám asi postaráno, každopádně vám ukážu, jak moje nehty vypadají současně.

Snad se mi podaří přes víkend alespoň pár článků z výše uvedených dotáhnout do konce a vy tak budete mít co číst :)
Přeji krásný víkend všem!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři