Make-up Inspiration: WEDNESDAY ADDAMS

pondělí, září 08, 2014

Ahoj krásky,
blížící se podzim na mě dolehl víc, než jsem čekala. Nejen, že nálady se u mě střídají jak na horské dráze, ale zase začínám tíhnout k tmavším, tmavým a temným barvám. Jak už to tak u mě bývá, sáhla jsem rovnou po černé. Moje nehty momentálně zlobí černý lak (o tom v samostatném článku) a při pomyšlení, jaké líčení bych mohla udělat jsem měla jasno - Wednesday Addams.


Na youtube channelu nejraději sleduji Alexys Fleming, což je pro mě nejúžasnější kouzelnice s make-upem. To co s ním kolikrát vytvoří je vážně neskutečné (kanál ZDE) no a právě i její nejnovější video, kde se také nechala inspirovat touhle malou holčičkou z filmu Adamsova rodina, pro mě bylo jakýmsi impulzem tento look také zkusit. Nahrál mi k tomu i fakt, že jsem momentálně obarvená na černo, takže z toho chci vytřískat co nejvíce ;)

Vytvořit toto líčení bylo velmi jednoduché. Chtělo to jen zesvětlit pleť (pomohl Dermacol make-up cover v odstínu č. 10) a pak použít černou tekutou linku (linky na očích, orámovat s ní rty) a černé oční stíny na vše ostatní (obočí, rty, lícní kosti). Nakonec jsem udělala z vlasů dva copy, oblékla bílou košili, černý svetr a bylo hotovo :)

Máte rádi různé halloweenké looky?
Krásný den všem!
Vaše A.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Veru, to je pecka. Navíc ta fotka k tomu a ta kočka v pozadí :D. Víš co je blbý, že se mi v tomhle stylu děsně líbíš a asi by bylo hloupý nosit i na ulici, škoda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je fakt dost povedené, přímo skvělé. Jsi dobrá!

    OdpovědětVymazat
  3. Pecka Verunko, moc se Ti to povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  4. wow bomba!

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tyo! Hned jak jsem tě na bloggeru zahlídla, musela jsem rozkliknout :-) To je úžasné!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Ja keď som otvorila Blogger a videla som tvoju fotku v miniatúre, tak som si povedala, že tá Lady Gaga nejako opeknela... :D a až potom som si všimla, že to je vlastne líčenie na Wednesday Addams... A že sa ti to fakt podarilo!! :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  7. Nehorázně luxusní, strašně ti i taková bláznivina sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tohle je top líčení! BOMBA! :)

    Zvu všechny soutěživé módní duše ke mně na náušnicovou giveaway! ❤
    http://www.thekawaiiplanet.com/2014/09/the-cutest-jeans-jacket-ive-ever.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři