Autumn wishlist

úterý, září 02, 2014

Ahoj krásky,
i když občas vysvitne sluníčko, převládá u nás spíše zataženo a občasné přeháňky. Podzim už začíná klepat na dveře. Musím říct, že podzim je moje nejoblíbenější roční období. Klepete si na hlavu? Nemusíte! Taky mi není milé, když venku celý den prší, je sychravo a taková ta typická nálada na spaní. Využívám toho tak, že si uvařím velký hrnek čaje a lehnu k nějakému filmu, notebooku, chystám nějaké články na blog, odpovídám na komentáře, emaily a veškeré zprávy od vás a nebo projíždím právě vaše blogy :)

Když se zadaří a sluníčko svítí, ráda dělám fotky v padajícím listí (ať už sebe nebo fotím druhé). Ovšem čemu se nic nevyrovná je jízda na koni. Ten pocit, když vám vítr načechrává vlasy a při dusotu koňských kopyt šustí i pestře zbarvené listí.. No nádhera! Tak, to jsem se trošku rozvášnila a teď k dnešnímu článku :D

S blížícím se podzimem mě čekal i úklid skříně, ve které jsem všechny letní věci pomaličku začala dávat z popředí pryč a nahradily je trička s delším rukávem, různé džíny, svetry, bundičky nebo dámské parky tohoto typu >> http://modniinspirace.cz/damske-obleceni/damske-bundy-kabaty-saka/parky. Protože jsem se do obchodů kvůli nedostatku času neměla možnost podívat, útokem jsem vzala internetové eshopy. Znáte ANSWEAR.CZ? Já do kontaktu s tímto obchůdkem přišla teprve nedávno, ale zalíbilo se mi v něm tolik věcí, že jsem wishlist vytvořila pouze z kousků, které na něm můžete pořídit (teď by se mi hodilo vyhrát ve Sportce :D ). Byla bych ráda, kdyby se mi postupem času podařilo z wishlistu vyškrtat úplně vše, protože v něm jsou věci, o kterých vím, že je unosím, využiji a rozhodně mi ve skříni nebudou jen tak ležet. Najdete tam rozhodně spoustu módní inspirace a to z toho důvodu, že na stránkách můžete najít vytvořené outfity, které si můžete sestavit i vy nakoupením jednotlivých kousků.


Kotníkové boty
Botky tohoto typu se mi na běžné nošení a takové to běhání po městě naprosto osvědčily a protože ty moje současné začínají být trošku unavené, chtělo by to nějaké nové. Když kupuju boty tak jedině černé, ale pro tentokrát bych byla schopná udělat výjimku.

Svetr z měkkého úpletu
Přesně tady ten a v jakékoliv podzimní barvě bude v mém šatníku jen a jen vítán. Líbil by se mi v tělové, vínové nebo šedé, ale musím uznat, že ta modrá má taky něco do sebe.

Džíny Ariel
Už delší dobu koukám o nějakých světlejších džínech (všechny mám tmavé nebo černé) a tyhle by se mi mooooc líbily.

Šátek
Ty zmiňované bundičky nebo sáčka ráda doplňuji různými šátky. Doposud jsem nechápala, co na nich moje sestra s mámou vidí, dokud jsem si je taky nezačala motat okolo krku. Od té doby se "zachumlávám" hrozně ráda. Je to nejen parádní zateplení před studeným počasím, ale i skvělý módní doplněk. Všechny kousky z mého wishlistu jsou k dostání na answear.cz

A co plánujete pořídit do svého šatníku vy?
Budu se těšit na komentáře ;)
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Mít tááák dlouhé nohy, tak si ty džínsy hned pořídím. Taky jsem přišla na chuť šálám a brzy bude článek s mou sbírkou.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, taky mám pár věcí, které si na podzim musím pořídit:) Z tvých jsme na tom podobně s šátkem, který také ráda využívám. Jinak mám hlavně v plánech si koupit nějaký kvalitní trenčkot:)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký wishlist! Líbí se mi tvůj styl, hlavně ten šátek je úžasný!:)

    http://sunstreetmonidesign.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Na eshop answer, jsem zrovna dneska přišla :-D a ted na něm koukám na pánský věci v akci, pomalu už myslím na vánoce :-D moc pěkný věci sis vybrala, Me se tam taky zalíbil šátek :-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři