Žiju!

pondělí, srpna 18, 2014

Ahoj krásky,
dlouho tu nebyl žádný článek, který bych mohla zařadit pod štítek Diary/Diář, takže bylo na čase tento nedostatek konečně napravit :)


Začnu asi tím, že moje vlasy dostaly novou barvu - černou. Vyzkoušela jsem snad všechny, ale černá mi chyběla (pokud nebudu počítat zapomenutí čokoládové hnědé na hlavě, která mi tu černou ve výsledku zaručila vlastně taky). Musím říct, že se v ní cítím sakra dobře! Černou miluju, nikdo mi tu barvu prostě neodpáře, takže to byla asi jen otázka času, kdy si ji dám i na vlasy. Na nějaký času u ní rozhodně zůstanu.

V sobotu jsem navštívila se svým známým od koní a svoji sestrou Suchdol nad Odrou, kde se konal již třicátý ročník Pony Expressu. Byla to parádní akce a i když vyznávám spíš anglické ježdění, ukázky toho westernového pro mě byly příjemným zpestřením. Viděli jsme přirozenou komunikaci, přehlídku akrobacie, lasování, bičování, ohnivou bičovou show, no bylo toho moc a všechno naprosto super! Vyrazili jsme asi v 10 hodin dopoledne, na 12 jsme byli na místě, celý den sledovali program a navečer za námi přijeli známí z Ostravy. Po chvíli sezení jsme se rozhodli zajet přímo do Ostravy a užít si večer. Jak to už ta bývá, vše začalo u známých na bytě (pití, pizza, další přátelé..) a o půlnoci jsme se vydali na Stodolní. Tolik barů/diskoték/hospod jsem pohromadě v životě neviděla. Vše trvalo asi do 4 hodiny ranní. Původně jsme přespat a jet až ráno, ale já byla plná elánu, takže jsem sedla do auta a vydala se směr domov (asi dvouhodinová cesta po dálnici). Vím, že samochvála smrdí, ale musím se vážně pochválit, že jsem se bez gpesky a rad známého, který byl mrtvý asi po 5 minutách cesty, dokázala vymotat z Ostravy, najet na dálnici, celou cestu odřídit a dostat nás bezpečně domů. Po příjezdu domů jsem hodila sprchu a normálně fungovala dál. Odpadla jsem až po obědě asi na dvě hodiny :D jinak bych měla na kontě nějakých 30 hodin bez spánku.


Tento týden bych chtěla být na blogu aktivní, tak snad se mi to podaří. Mám namyšlených spoustu článků, které bych chtěla zrealizovat. V týdnu mě ještě čeká společné focení se sestrou. Naše maminka slaví 1. září narozeniny a my jsme se rozhodly ji věnovat nějaký foto obraz právě z naší společné fotky.

Přeji všem krásný vstup do nového týdne!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. ty černé vlasy ti moc sluší ! :) franckovaveronika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. doufám, že jsi nepila, když jsi řídila! :D já jsem šla včera na fialovou, ale vůbec to nechytlo, takže jsem spíš do černa :D tobě to moc sluší, snad vyhraješ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barunko neboj :D Řídím se heslem: Opilý řidič, veselý vrah :D Navíc, bavit se umím i bez alkoholu :P Taky jsem přemýšlela o fialové, tak snad ještě bude příležitost si ji na ty vlasy dát ;)

      Vymazat
  3. Ten nápad s castingem je boží! :D Jak fotky tak ten slogan! :) Moc bych Ti přála aby jsi vyhrála Verunko, strašně Ti to sluší a je to originální :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Romanko, jsi zlatá! Uvidíme, jak to dopadne ;) Určitě bych se zmínila :)

      Vymazat
  4. fotky vypadají skvěle a ta černá ti fakt sedne nejvíc :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři