MAKE-UP INSPIRATION: Kleopatra

středa, července 23, 2014

Ahoj krásky,
dlouho se tu neukázalo žádné líčení a tak už bylo na čase to změnit. Důvod byl tento - od své babičky jsem dostala poukaz na permanentní řasy, takže jsem si je pár měsíců nechala doplňovat. Líbila se mi ta představa toho, že se ráno nebudu muset líčit a ušetří mi to tak nějaký ten čas. Navíc, jít se v létě koupat, nemít rozmazanou řasenku a pořád vypadat jako bych byla nalíčená bylo fajn. Ale co si budeme povídat, levná záležitost to zrovna není, řasy jsem nechala postupně vypadat, zbytek jsem odstranila a už jsou moje oči zase úplně BIO.

Přiznám se, že jsem čas od času měla chuť všechny umělé řasy sundat a vyzkoušet nespočet různých druhů líčení. Teď mám po x měsících zase možnost. Koncem prázdnin se u nás každoročně pořádá něco na způsob Pohádkového lesa pro děti. Vše se odehrává v našem zámeckém parku, předloni bylo všude plno Šmoulů, v loni byl park plný strašidel a letos se má akce nést v duchu všech zemí světa. Protože miluju pyramidy, faraony, Tutanchamona nebo kočky, moje představa o tom, za co bych se mohla převléknout, byla hned jasná - Kleopatra.


Našla jsem si oblibu v černých linkách a výrazných očích, takže pro mě bylo jednoduché vymyslet nějaké líčení, kterého by Kleopatra byla hodna. Z barevné škály jsem zvolila zlatou, zářivou modrou a tmavě modrou + černé linky a umělé nalepovací řasy.

Foto návod se mi pro tentokrát fotit nechtělo, takže samotný postup popíšu v několika bodech :)

1. Do vnitřního koutku oka - na spodní i horní víčko - jsem nanesla zlatý stín Color Tattoo
2. Na zbytek horního víčka přišel tyrkysově modrý stín opět z řady Color Tattoo
3. Tmavě modrým stínem (v paletce vypadá spíš šedě) z paletky MUA Undressed jsem vykreslila ohyb oka a stín rozblendila směrem pod obočí
4. Pod obočí jsem nanesla bílý stín od Essence z řady stínů Quatro
5. Pro nakreslení linky mi posloužily tekuté oční linky od značky Vevay. S nimi jsem udělala silnější linku na horním víčku a orámovala jí i víčko spodní. Nakonec jsem nakreslila pod oko symbol, aby celé oko působilo jako známé egyptské Horovo oko (symbol zdraví a síly)
6. Nakonec jsem nalepila umělé řasy a přetřela je řasenkou

Taková líčení mě baví, takže doufám, že mi u organizátorů akce Kleopatra projde a tento look budu moct vytvořit ještě jednou.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

17 komentářů

  1. O permanentních řasách uvažuji už nějakou dobu, ale odrazuje mě, že spousta holek na ně doplatila kvalitou a počtem svých vlastních řas, které jim opravdu hodně vypadaly. Každopádně líčení je parádní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/spotrebovano-cerven-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Lucinko :)

      Já jsem si nechávala po několika měsících nasadit kratší řasy a když moje řasařka viděla ty moje, když byly umělé řasy sundané, tak říkala, že nejsou ani tolik zničené, takže mě potěšila.. Teď budu nějaký čas líčit a regenerovat ;) Tak snad se brzy vrátí do původního stavu :)

      Vymazat
  2. Líčení je fakt úžasné :)

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já taky chodím na řasy a bez problémů se dá líčit i s nimi. Sice je trochu náročnější to odličování, ale zvládnout se to dá ;) Ovšem po létě si je taky sundám a nechám ty svoje, jak ty říkáš bio, odpočinout :))

    To líčení je jinak moc hezké ;))

    http://beauty-mischigan.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě právě, to odličování... Taky jsem s nimi udělala pár líčení, ale zkrátka když se člověk nemusí bát "sáhnout" tam a tam, aby o řasu nijak nezavadil, tak je to přeci jen lepší bez nich.. :) Až si je zase nechám, tak asi až na moji svatbu :D Jinak moc děkuji za pochvalu ;)

      Vymazat
  4. Krásne líčenie :) Tiež som chcela permanentné riasy ale zistila som, že som alergická na lepidlo, tak som si nechala zájsť chuť. Vyskúšala som Realash a riasy vyzerajú veľmi dobre.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Romanko :) Moje známá je na něj taky alergická, ale slečna co jí řasy dělala pro ni objednala speciální lepidlo pro alergiky a teď je vše v pořádku :) O Realash jsem slyšela, zapojila jsem se i do soutěže o něj, takže kdyby se na mě usmálo štěstí, vůbec bych se nezlobila ;)

      Vymazat
  5. Moc krásné líčení :) Povedlo se ti to! :)
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Líčenie je skvelé, zvlolila si krásnu kombináciu farieb a celé si to dobre vymyslela. Ale zdá sa mi tá linka trošku nedokončená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Taky se mi kombinace těchto barev moc líbí.. A pokud jde o tu linku, na fotce se trošku odchlipují umělé řasy :D A ta linka, napodruhé si už dám záležet ;) Kleopatra mi u organizátorů PROŠLA, takže naším stanovištěm letem světem bude EGYPT :)

      Vymazat
  7. Ahoj, krásne líčenie A blog vôbec... :)
    Chcela by som natočiť nejaké videá na YT... Určite budem propagovať tvoj blog... Je strašne super :) moje 1. video bude asi SUMMER TAG 😀 vďaka za otázky

    S pozdravom, Viki

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři