Jen jedno jablko denně - Krásná.cz

středa, července 23, 2014

Ahoj krásky,
jak se vám daří? Polovina pracovního týdne za námi a víkend už klepe na dveře. Dnes můžete na webu Krásná.cz najít jeden z mých článků. Jedná se o recenzi na knihu, kterou jsem před několika týdny dočetla. Momentálně žijeme ve světě, který se točí jen okolo samého #healthy #lifestyle #fitness apod. Být fit, aktivní, zdravě se stravovat a sportovat má jistě své výhody, ovšem mnohdy se z různých redukčních diet a snaze po vysněné postavě stane noční můra.



Kniha vypráví o příběhu mladé slečny (samotná autorka), která se přes hubnutí dostala až k anorexii. Nebudu tu vypisovat celý děj a na co v knize můžete narazit, to si přečtete po rozkliknutí odkazu. Každopádně, knížka je to moc pěkná, ale obávám se, aby se pro nějaké slečny nestala jakýmsi "návodem" jak se stát anorektičkou!

Znáte nějaké knížky s podobnou tematikou? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. S chutí si ten článek přečtu. Jsem moc zvědavá. V dnešní době je tohle hlavně smutný. Mladým holkám jsou doslova vymývány mozky :/

    OdpovědětVymazat
  2. Téma je to rozhodně zajímavé a dost mě přečtení této knížky láká. Moc děkuji za skvělý tip :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/spotrebovano-cerven-2014.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři