Koníček jako koníček ♘

úterý, července 08, 2014

Ahoj krásky,
už hodně dlouho slibuji nějaký ten článek zaměřený na koně a tak ho tu konečně máte :)

V tom posledním příspěvku jsem skákala radostí dva metry vysoko, že budu mít možnost se po x letech stát členkou místního jezdeckého oddílu, několikrát do týdne jezdit, starat se o koně a být jim tak víc na blízku, ale to by u mě bylo neobvyklé aby mi to něco nezkomplikovalo. Do schránky mi jednoho dne přišlo rozhodnutí o přijetí na školu do Brna. On by to normálně nejspíš problém nebyl, ale Brno je od nás nějakých 45 km. Spoje jsou docela dobré, ale i přes to tu hodinu v autobuse vždycky strávím. Navíc nevím, jaký budu mít rozvrh a kolik volného času se mi naskytne nebo ne. Taky je hodně pravděpodobné, že než v jednom kuse dojíždět, možná by bylo lepší si někde najít nějaký pronájem, práci a na nějaký ten čas tak změnit působiště.

Co z toho plyne? Přihlášku, kterou jsem měla doma vyplněnou i potvrzenou od doktorky, jsem si mohla tak maximálně někam založit. Kdo ví, kdy bych se dostala ze školy domů, potom honem do stájí, tam strávit několik hodin, potom zase letět domů, nachystat se na další den, ještě udělat nějakou práci.. Takže koně mi nadále zůstávají jako aktivita, kterou mohu vyhledat skutečně jen tehdy, když budu mít volného času víc. Nejsem totiž ten typ, co by jen přišel, sedl, zajezdil si, odstavil koně a šel. Já si prostě se vším musím dostatečně vyhrát a užít si to, ať už se jedná o ježdění nebo o práci okolo koní :)

Když je čas, nálada a chuť, domluvím se se svými známými, co mají koně, a jedu je navštívit. Tak je tomu třeba s moji kamarádkou J. U ní mě vždycky čeká výborná rozpustná káva s mlékem, skvělé povídání, koníci a navíc si skoro vždycky odvezu i nějakou tu fotečku :D

Právě teď si domlouvám jednu z dalších návštěv u koníků, na kterou už se moc těším a pokusím se z ní také ukořistit pár fotek :)

Na jednu stranu jsem ráda za přijetí, co se školy týče, ale na stranu druhou mě to šíleně štve. No co, budu to muset nějaký ten pátek vydržet. Přeci jen jak se říká, nejdřív povinnosti, potom zábava :)

Příští článek už zase tak, jak jste zvyklí - kosmetika, recenze atd. atd. ;)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. moc ráda koukám na tvé fotky :) užívej si!

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k přijetí :) ! Má mamka jezdila na koních pravidelně, ale já jsem lásku ke koním nezdědila :D
    Když jsem jednou na koni seděla a on se se mnou rozeběhl málem jsem dostala amok :D ..
    Věřím ale že je to velmi pěkný koníček a kdybych se nebála, také by se mi to líbilo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, já mám koně poblíž, také jsem tam chtěla, ale časově bych to prostě nestíhala, přitom koně miluji odmala.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji! Bez té práce to snad ani kolem koní nelze. Líbí se mi fotky, když jsi na koni.

    OdpovědětVymazat
  5. gratuluji a máš krásné fotky.. já koně miluju, ale možnost jezdit nikde nemám.. a moc mě to mrzí, možná to bude znít divně, ani mi tak nejde o ježdění, stačilo by mi občas je pohladit po hřívě a tak.. divné co?

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři