INSTAGRAM VII.

sobota, července 05, 2014

Ahoj krásky,
tak jak si užíváte víkend? Po dlouhé době je toto jeden z víkendů, kdy se nic neděje a já mám na všechno čas a klid, tedy . Včerejší den byl hodně vydařený ať už to pochopíte v upřímném nebo ironickém slova smyslu.

Dopoledne jsem si užívala s mým zlatem M.  v Brně, odpoledne jsem jela běhat, pozdravit babičku, pohrát si s malým bratránkem a pak už šlo vše od desíti k pěti :D Že by zákon schválnosti? Nevím, ale jakmile jsem měla umyté a vyleštěné auto, začalo pršet. Následoval takový ten klasický pohled nahoru do nebes a otázka, jestli si ze mně někdo nahoře dělá srandu. To bych přežila, kdybych pak nesedla do auta a už nenastartovala :D Napadly mně dvě možnosti, buď došel benzín (to je tak, když se snažíte šetřit a jezdíte div ne na výpary :D) a nebo selhala baterka.

Jak se říká, kdo je připraven, není překvapen :D Z kufru jsem vytáhla kanystr s benzínem a auto "nakrmila". Při dalším pokusu o nastartování se autíčko zmohlo na pár škytnutí a to bylo všechno. Baterka, je to jasný. Potřebovala jsem tedy funkční auto a nastartovat tak přes kabely. Posloužilo mi tátovo auto. Červenej ke mně, pak k němu, černej k němu a pak ke mně (jako automechanička bych nemusela být k zahození) :D. Auto párkrát zakašlalo a naskočilo! Ještě jsem koukala, že by chtělo přifouknout kola, takže po cestě domů jsem se stavila na benzině. Řidiče kamionů, kteří si na lavičce vedle vzduchu pro foukání vychutnávali kafe, nejspíš ještě neviděli babu obskakovat auto :D Špinavá jsem byla jak kominík, ale všechno šlapalo tak, jak má, takže spokojenost. A jaký z toho plyne závěr? Jsem šťastná za to, že jsem samostatná, soběstačná a v určitých případech se obejdu i bez pánské pomoci :P :D

Tak, a to jsem vám na začátku jen chtěla říct, že kdo ještě neviděl fotečky z Instagramu, tak teď má možnost je omrknout :D

Aktuální mint nehtíky s novými vodolepkami (kočičky) /// Nejlepší kup letošního léta - plavečky z F&F /// Smoothie 3B - banán, borůvky, broskev

Fake tattoo od essence /// Návštěva Janičky a koníků /// Smoothie z ananasu, jahod a borůvek

Jedna rychlá černobílá a zrcadlová fotka :) /// Nail design s motivem motýlích křídel /// To nejlepší ledové kafe od sestry (skutečně bodne když dojedete po celodenním běhání po Brně domů)

Všem přeji krásný zbytek víkendu! Já se tu ukážu nejdřív v pondělí, ale za to s pořádnou dávkou kosmetických recenzí a novinek.
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři