Dermacol 01 NEON YELLOW lak na nehty - recenze

pátek, července 18, 2014

Ahoj krásky,
konečně je tu pátek a před námi celý víkend. Už máte nějaké plány? Slyšela jsem, že tento víkend (především sobota) má být tropický/á. Možná proto jsem se konečně polepšila a to, co jsem takovou dobu "okecávala", konečně uskutečnila. Pořídila jsem si NEONKU!


Ano, ano. Hodlám svoje nehty doslova rozzářit. Dnešní recenze bude o nových lacích na nehty od Dermacolu. Zatím jsem si pořídila pouze jeden odstín, žlutý s názvem 01 Neon Yellow. Je to nádherná žlutá zářivá neonová barva, se kterou vás zaručeně nikdo nepřehlédne (a když ne vás, tak nehty určitě - mluvím z vlastní zkušenosti :D).

Laky jsou vyrobeny v menším provedení, což je možná i dobře, protože neonové nehty oceníme především v létě, takže by byla škoda, aby po zbytek roku lak jen ležel někde nevyužitý. Najít je můžete v 5 ml skleněných lahvičkách s černým aplikátorem. Na něm můžeme vidět jak značku, tedy Dermacol, tak číslo a název vybraného odstínu. Štěteček je tenký a rovně střižený, ovšem lak se s ním nanáší hezky. Konzistence je takový zlatý střed, ani příliš hustá, ani řídká. Lak se dostane i hezky do krajů a krytí je dobré.


Při samotném lakování bych určitě doporučila dát na nehty, jako podklad, bílý lak. Neonka se na něm stane krásně výraznou a bude jen a jen zářit! Připravila jsem pro vás i ukázku, jak lak vypadá s podkladem a bez něj.


Lak vytvoří matný finish, takže kdo má raději lesklé nehtíky, určitě na ně dejte ještě průhledný lak.

V obchodech jsou k dostání okolo 40,-, takže by se docela snadno dala nakoupit celá kolekce, která obsahuje cca deset různých odstínů. Rozhodně nehodlám kupovat všechny, ale dva odstíny si s sebou domů rozhodně ještě odnesu.

A co vy a neonové láčky? Líbí? Nelíbí?
Krásný víkend!
Vaše A.

You Might Also Like

17 komentářů

  1. S bílým lakem to teda vypadá famozně! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejspíš bude nutný pod všechny barvičky, ale určitě to stojí za to ;) Výsledek je vážně skvělý a hlavně zářivý! :)

      Vymazat
  2. Nic pro mne, ale na mladých děvčatech se mi to líbí, hlavně s opálenou pletí ...no prostě pro krásky jako jsi ty :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ten samej, ale ještě čeká na svojí příležitost. Koukám, že bílý podklad bude vážně třeba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej Šárinko, neskutečně svítí a s tím bílým odkladem obzvlášť! Ještě mě láká růžová nebo oranžová, tak uvidíme, jak budou na ruce vypadat tyto barvičky :P

      Vymazat
  4. Ten je dokonalý! :) Pěkně nafoceno! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Elinko :-* Ten neonově oranžový/červený chci především kvůli tvým fotkám nehtíků :D Hrozně se mi líbila ta barvička!

      Vymazat
  5. mám přesně tento žlutý a souhlasím, že je nutný bílý lak, jinak to tolik nevynikne.. hezké fotky

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá nádherně,ale vůbec si nedovedu představit ho nosit :/ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že hodně září a co teprve na opálené pokožce, ale tlumí to ten fakt, že je léto a výraznější barvičky tedy mají zelenou :) Alespoň já jsem toho názoru :) V zimě nebo na podzim bych si ho na nehty asi také nedala :)

      Vymazat
  7. Mám doma dva a ještě jsem nelakovala, ale budu muset! =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  8. Ten lak je naprosto dokonalý! Hrozně moc se mi líbí, hlavně s tím bílím lakem. :) Možná bych si nějaký také mohla pořídit. :)
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Mam stejny z minuleho roku a je v lete opravdu top! :) ale je potreba pod nej oprvadu bily lak..jednou jsem dala svetlounce naruzovely a uz to nebylo tak zarive. Z letosni kolekce mam ruzovacka..snad Barbie Pink :)
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  10. Pořídila jsem si všechny odstíny a moc se mi líbí, jsem z nich opravdu nadšená.. Na léto je to dokonalost!!
    modniblog.com

    OdpovědětVymazat
  11. Tiež mám tieto laky, chystám aj recenziu a zatial som s nimi spokojná. Najviac sa mi páči odtien Orange - je uplne žiarivý a krásny :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři