BIODERMA Sébium Al korektor - 2 v 1 Péče o problematickou pleť - recenze

pondělí, července 21, 2014

Ahoj krásky,
tak jak jste vstoupily do dalšího nového týdne? Hned při pondělku tu pro vás mám jednu recenzi, která je tentokrát z řad pečující kosmetiky.


Přiznám se, že po přečtení některých recenzí jiných blogerek se mi to psaní té mojí nijak zvlášť nechtělo a to především z toho důvodu, že na tento výrobek zrovna slečny ódy nepěly. Jak se ale říká, sto lidí, sto chutí, takže se z malého bílo zeleného strašáka nakonec stal můj oblíbenec!

Na zoubek se podíváme výrobku od Biodermy, konkrétně se jedné o výrobek z řady Sébium - Al korektor 2 v 1 Péče o problematickou pleť. 



Na první pohled by se mohlo zdát, že se jedná o krém. Tento "léčivý" make-up je ukryt v plastovém obalu-tubě, kterých má Bioderma všude plno. U make-upů nemám ráda světlá balení, protože se vždycky brzy ušpiní (nikdo nemá rád špinavou a upatlanou kosmetiku), ale toto je asi jediný nedostatek, který bych mohla výrobcům vytknout. K make-upu se dostanete tak, že odšroubujete spodní část tuby. Když uvidíte make-up poprvé, nejspíš se zděsíte (bledule obzvlášť). I když se na jeho obalu nachází název "světle tónovaný", přesto se mi zdá dost tmavý. Právě toto byl jeden z důvodů, proč ho většina slečen málem hodila do koše - odstín. Mě ovšem naprosto vyhovuje (jsem od přírody snědá + přes léto jsem chytla i nějaký ten bronz).  Ze samotného uzávěru na vás po otevření vykoukne zelený korektor a zrcátko. Takhle kombinace se mi zdá jako skvělé řešení, takže si tento výrobek můžete vzít i na cesty. 




Make-up s korektorem slibují regulaci kožního mazu, snížení začervenání a vznik uhrů a omezit vznik vyrážek. Díky glukonátu působí antibakteriálně, pokožku zmatní a má lehkou a nemastnou texturu.

Zelené barvy korektoru se vůbec nemusíte bát. Není to nic šíleného, po rozetření ztrácí na intenzitě a po nanesení make-upu po něm nejsou ani památky. Make-up pleť skutečně zmatní, za co má ode mě palec nahoru, ovšem v těchto tropických dnech doporučuji lehce přepudrovat třeba transparentním pudrem. Koho by zajímalo krytí, nedokonalosti úplně nezakryje, ale udělá je méně nápadné. Mojí pleti dodává krásnou barvu a hezky ji sjednotí.

Konzistence make-upu je hodně řídká, ale pracovat se s ním dá dobře, netvoří na obličeji žádné barevné mapky a snadno ho rozetřete až do ztracena.


1. Vyčištěná pleť bez jakýkoliv filtrů nebo jiných úprav 2. Nanesený korektor 
3. Rozetřený korektor 4. Nanesený make-up


Tento výrobek se určitě na nějaký čas stane moji stálicí v péči o pleť, každopádně nejsem si jistá, jestli obstojí stejně u jiných slečen (zas a znovu - kvůli odstínu).

Máte s tímto výrobkem zkušenosti? Jak na vás působí?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Zkušenosti s ním nemám, vypadá ale moc dobře, musím říct :)
    Já korektory extra nepoužívám, na tento bych se ale klidně podívala.

    OdpovědětVymazat
  2. Tý jo docela mě to zaujalo :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Korektory taky nejsou žádná moje silná stránka, ale na tenhle bych se klidně podívala.. Moc pěkný článek :)
    modniblog.com

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ho doma a za mě hrůza! Ne kuli odstínu, ale divně smrdí a nedokazi si představit jak bych na něj měla dávat ještě MU a sám o sobě nekryje vůbec...Za tu cenu...propadák

    OdpovědětVymazat
  5. Wow... Tak ten vypadá super :)...
    http://xoxolucyfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Vubec to nepomaha a kdyz to clovek nanese tak si mysli buh vi jak je to dokonali ze se to zakrylo a snad i zmizelo ale jakmile se odlicim tak zadnej vysledek to nema a to uz nanasim skoro mesic.....uz do toho tolik penez vrazet nebudu jen zklamani zakaznika

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle produkt mám také velmi ráda!! Když se mi na pleti jednou za čas objeví nějaký nehezký pupínek, co nelze obyčejně zamaskovat, tak ihned sahám po tomhle pomocníkovi a mám o starost postaráno :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři