AVON Gel Finish lak na nehty - recenze

čtvrtek, července 03, 2014

Ahoj krásky,
jak se tu dlouho neobjevilo nic s nehtovou tematikou, tak teď se s ní (alespoň u mě) doslova roztrhl pytel. Dnešní recenze se ponese ve stejném duchu. Do rukou se mi dostal nový lak od Avonu, který nese název GEL FINISH. O co jde?


V žádném případě se nejedná o žádný gel lak! Gel lak je označení pro lak,  který je nutné zapéct v UV lampě. Tento lak má pouze gelový konečný efekt, takže na ruce pouze působí jako by jste měli na nehtech nějaký ten gel, ale vůbec tomu tak není. Na nehtech zasychá volně chvíli po nanesení a nedává se do žádné lampy na vytvrzení. 

Domů jsme pořídili vínový odstín s názvem WINE AND DINE ME. Je to skutečně sytě vínová barva, která se bude perfektně hodit do chladných podzimních dnů, na léto se budou hodit světlejší a pestřejší barvičky.




Lak je ve skleněné lahvičce, jak je u Avonu zvykem, a má obyčejný rovně střižený aplikátor (štěteček). Pokud jde o samotné nanášení, máte dvě možnosti. Lak je poněkud řídký, ovšem na druhou stranu má takovou gelovou konzistenci. Ta je schopná nehty pokrýt už v jedné silnější vrstvě, což ovšem nedoporučuji! Proč? Lak začne stékat do všech stran a na nehtech vytvoří nechtěné "bambule". Chtělo by to tedy vzít veškerou trpělivost kterou máte, v klidu si sednout a lak nanášet v tenkých vrstvách (dvě by měli bohatě stačit).

Tuším, že když tento lak poprvé vykoukl na svět, tak byl k dostání jen v pár odstínech. Teď už je ale nabídka rozšířená o velkou škálu barev a řeknu vám, že některé z nich by se mi líbily. Sáhla bych spíš po nějakém světlejším provedení, aby se nehty daly nosit naprosto ke všemu.


Výhodou těchto laků je určitě to, že své nehty nemusíte nijak pilovat či brousit, jak je tomu když si je necháváte pogelovat klasickými barevnými gely pro nehtovou modeláž. Až se vám barva přestane líbit, jednoduše vezmete odlakovač a odlakujete.

Cena za 12ml lahvičku s lakem se pohybuje do 159,-, ovšem v různých akcích nebo u samotných prodejců Avonu se dá sehnat o mnohem levněji :)

Zkoušeli jste už nějaké gel laky? Líbí se vám gelový efekt?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Doma mám dva odstíny a taky bohužel v hodně tmavých barvičkách, takže si je nechávám na podzim a zimu. Každopádně na nehtech lak vypadá krásně,opravdu jak kdybych měla udělané gelové nehty! navíc mi vydžel celý týden na nehtech a to bez jediného poškození :) Takže za mě určitě ano :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Líbí se mi jak ten efekt tak i ta výdrž :) ;)

      Vymazat
  2. Mě tahle novinka hodně zaujala, líbí se mi i všemožné barevné odstíny. :)
    Verunko moc pěkně napsaná recenze :)) velice se mi líbila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko, moc děkuji ♡ Já už chystám svoji sbírku obohatit o pár dalších fešáků, ovšem ve světlejších odstínech :)

      Vymazat
  3. Veľmi pekný článok a tieto laky mi veľmi vyhovuju, sú super! :) písala som o nich u mňa na blogu http://werushberry.blogspot.sk/2014/05/may-new-in-cosmetics.html

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá recenze! :) taky mám dva a jestě dva jsem si objednala, já jsem s nima hrozně spokojená! :) ten gel efekt stojí za to :) fakt se mi to líbí, a mají krásné odstíny :)
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný lak :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Gelové laky se mi v poslední době líbí víc než klasika. Mají něco do sebe. Je to zajímavé zpestření. A musím ti pochválit nehty, máš úžasnou délku!

    OdpovědětVymazat
  7. Mám doma dva - lavender sky a fabulous. Krásné, letní barvičky, moc se mi líbí, na nehtech vypadají skvěle. Četla jsem samé pochvalné recenze, jak vydrží bez poškození, že je to kvalitka atd. Dlouho sháním dobrý lak, který bych nemusela po dvou dnech kvůli odřeninkám a oloupaným špičkám odlakovávat, tak jsem doufala, že tento Gel lak bude konečně suprový, že vydržíííí. No asi tedy ano, ale opět ne mně :/ Mytí nádobí nepřežije, špičky odrbané, druhý den po nanesení odlakovávám a lakuji znova :( Holt, moje nehty asi nejsou pro dlouhou výdrž laků stvořené, to bych musela chodit s rukama za zády :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky jsou super. Dávám k dispozici můj postřeh: Když nehty nalakuji jen jednou vrstvou, skutečně dlouho nevydrží, jak píše slečna přede mnou, mytí nádobí, hlavy a podobné věci lak nepřežije - špačky odrbané klidně i do jednoho dne... Ale v momentě, když mi to vyjde a nehty poctivě nalakuji 2x tak velká změna, skutečně mi lak bez jakéhokoliv odříkání těchto prací (já navíc pravidelně pracuji i na zahradě) vydrží krásnej cca 5-6 dní a v mezích normy přijatelněj i těch 7 dní.

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři