Vyhodnocení ☀ SUMMER GIVEAWAY ☀

pondělí, června 30, 2014

Ahoj krásky,
první týden prázdnin nám začal ne zrovna tak, jak by si kdekdo představoval. Od rána u nás prší, je zataženo a fouká vítr. Musím ale říct, že mě tohle počasí nijak nevadí. Možná i naopak. Jsem ráda, že zapršelo a konečně z venku zmizelo to příšerné dusno. V takových dnech si nejraději vařím celý den různé čaje, sednu k notebooku, koukám na filmy a nebo tvořím nějaké věci na blog :) Dnes už mám za sebou šesti kilometrový ranní běh a uklizený pokoj od stropu až po země, takže si teď s klidným svědomím mohu nějaký ten film pustit.


Během víkendu jste měli možnost se přihlásit do mojí giveaway, ve které jste mohli získat pár kosmetických výrobků, které se hodí na léto. Do soutěže se vás zapojilo cca 60 a jelikož jsem se včera večer nudila, rozhodla jsem se všechna jména napsat na papírky a výherce vybrat ručně :) A na koho se usmálo štěstí?

Pavlína Moudrá

Páji moc gratuluji a ihned píšu email s informacemi o výhře :)

 Už teď mám namyšlenou další giveaway, která se tu nejspíš objeví s příchodem nového školního roku. Děkuji všem zúčastněným a nezoufejte, třeba budete mít štěstí příště :)

Přeji všem krásný zbytek dne!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Ano máš pravdu. Začátek prázdnin začal tak trochu ponuře.. ale snad se to brzy zlepší a sluníčko bude zase v plné kráse a síle na obloze po cely den. :)
    Také ráda koukám v tak zamračeném počasí na filmy.. mohu se zeptat, na co se ráda díváš ty? Protože, mě už žádný nový film na který bych se mohla podívat nenapadá.. :(
    Děkuji :)
    Měj se krásně a užívej volna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jde o mě a filmy tak jsem na tom v poslední době docela bídně :D Jsem totiž schopná se na jeden a ten samý film podívat třeba 3x za sebou nebo si ho každý den pustit znovu :) Momentálně je to třeba Varieté (Burlesque). Je to spíš muzikál, ale hraje tam Christina Aquilera, kterou mám ráda jako zpěvačku, takže film s ní se stal hned mým oblíbeným :) Doporučit může také Prince z Persie - Písky času, filmy z tamější doby a arabskou/perskou tematikou mám taky ráda. Zamlouvá se mi i Sherlock Holmes, film V čase (In Time) s Justinem Timberlakem a sem tam mě přepadne i chuť na nějaký ten animák :D Megamysl (Megamind) nebo Jak vycvičit draka ;) Co je na scéně nového moc nesleduji, takže snad by se ti zalíbil alespoň nějaký z mnou uvedených filmů :) Krásný den přeji :) ;)

      Vymazat
    2. Tak to nejsi sama :D Když mě nějaký film zaujme, koukám na něj pořád dokola :)
      Děkuji za pár typu na filmy, určitě se na ně podívám, až bude zase škareději a více času :)
      Nedávno jsme viděla film Podivuhodný případ Benjamina Buttona a také mě zaujal.
      Také ti sem napíši pár typů, určitě jsi už některé z nich viděla, ale třeba se ti budou při škaredém a chmurném počasí hodit ;) : Talisman, Navždy spolu, Milý Johne, Báječná svět shopaholiků, Trestná lavice, Zkus mě rozesmát.. I já mám někdy náladu na animáky. Nedávno jsme si pustila Zimní království nebo Na vlásku a moc se mi líbili :) Tak snad se ti i mé filmíky budou někdy hodit a snad i líbit :) Krásný zbytek dne ;) :)

      Vymazat
    3. Moc děkuji za filmy, některé jsem už viděla (a zamlouvaly se mi) a některé jsou pro mně novinkou, takže na ně ve volné chvíli určitě kouknu :) ;)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři