Make-up za deset minut - Krásná.cz

pátek, června 27, 2014

Ahoj krásky,
konečně tu máme pátek a s ním i spojené rozdávání vysvědčení. Tak jak jste dopadli? (vy, co školu ještě navštěvujete). Víkend je opět přede mnou, ale že bych si mohla užít trochu toho klidu, to ne. Dnes budu zkrášlovat ručky jedné slečně (vlastně už paní), potom mám v plánu běhat a rozhodla jsem se předělat si pokoj. Věřím tomu, že večer tu vypukne blázinec, protože se sestra chystá na tábor. Další den ji vezu na autobus a celé odpoledne (možná i večer a kdo ví, jestli ne i ráno) bych se měla nacházet na fotbalovém hřišti, kde se koná memoriál. Doufám, že v neděli se dostanu na pc a budu moct přednastavit pár článků :)

Dnes bych tu pro vás měla tip na jednu knížku. Já osobně mám knihy s literaturou, která pojednává o make-upu a kosmetice, hrozně moc ráda, takže pokud by vás zaujala i tato, můžete do ní alespoň trošku nahlédnout prostřednictvím mojí recenze na webu Krásná.cz



Přeji vám krásný víkend!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Vypadá to hodně zajímavě, kočko. Určo to bude super knížka. Já takovou vlastním snad jen jednu, která je pro mladé dívky a dostala jsem ji v době, kdy jsem se teprve líčit začala, takže dnes už ty knihy budou určitě někde jinde.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá hezky, ale mě moc takovédle knížky nelákají :)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první GIVEAWAY!:)
    http://lovies47.blogspot.cz/2014/06/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři