Oblíbené výrobky za červen

pátek, června 20, 2014

Ahoj krásky,
rozhodla jsem se, že vám ukážu moje oblíbené produkty, po kterých nejčastěji sáhnu v létě (nebo alespoň v tom letošním/současném).



Pokud jsem na nějaký níže zmiňovaný výrobek dělala recenzi, budete ji moci najít po rozkliknutí názvu výrobku.

Balea tělový olej s vanilkou a kokosem
Pokud dáváte přednost tělovým olejům před mléky a jste velkými milovníky kokosu nebo vanilky stejně tak, jako já, tenhle tělový olej musíte mít! Zamilovala jsem se do něj především kvůli jeho vůni, ale pokožku hezky promastí a provoní.

Bioderma Sébium Global 
Věc, díky které si mohu vyjít v tropických letních dnech bez make-upu a mít obavy, že by po mně mohly lidé špatně koukat kvůli nějakým nedokonalostem na obličeji. Tahle kouzelná tubička mě těchto problémů totiž zbavila (kéž by jednou pro vždy). Díky častému používání se pomalu, ale jistě, blíží k přemístění do odpadkového koše, ale už teď vím, že se mi vyplatí do tohoto výrobku investovat znovu.

GUESS Girl vůně
Na léto jak dělaná! Příjemná květinová vůně, která není nijak těžká, zbytečně nedráždí a jen podtrhne vaši jemnost a něžnost. Spojení melounu, malin, santalového dřeva a vanilky jsou prostě pro léto to pravé.


Rimmel London STAY MATTE pudr
Jak jsem se už zmiňovala, díky zázračné Biodermě si po ulicích kráčím bez make-upu a abych se vyhnula nechtěnému lesknutí pleti, zmatním jí právě tímto pudrem. Po dlouhé době jsem narazila na takový pudr, který by mně neudělal oranžovou a nebo mi dodal až příliš umělý vzhled. Řekla bych, že tento výrobek nebude oblíbencem po jeden měsíc :) Pudr mám v odstínu 003 Peach Glow (ale do oranžové broskve to má hodně daleko).

Zoeva Powder štětec
Jelikož u pudru nebyla žádná pěnová houbička určená pro nanášení, svoji úlohu mohl konečně zastat můj štětec od Zoevy ze skvělé sady Bamboo. Svoji první sadu štětců jsem si naprosto zamilovala. Není tomu tak dlouho, co jsem projížděla web Zoeva.cz (a to jsem rozhodně neměla dělat - proč hned zjistíte). Moje srdce si získala úplně nová sada, kterou prostě musím mít! Jenže nechodím s majitelovým synem ropné rafinérie, takže si budu muset na další štětečky ještě nějaký ten pátek šetřit.

AVON Bright Smile lesk na rty 
Líčení přes léto moc neholduji a o to víc to platí teď, když mám prodloužené řasy. O oči je tím pádem vystaráno, pleť se přepudruje a rty zvýrazním většinou jen nějakou rtěnkou v tělovém odstínu nebo právě tímto leskem, který mi v rukou (a na rtech) končí čím dál častěji. Paradoxem je, že se mi více líbí matnější rty, než rty, které hází lesk do všech stran. Musím ale říct, že tento mi skutečně padl do noty. I když z fotografie působí poněkud oranžově/růžově, na rtech je téměř "transparentní" a dodá jim pouze lehký hodně lehký nádech (a ten lesk samozřejmě). Tohle je konkrétně odstín Gleaming Pink.


Balea Mandeltraum balzám na rty
Moje současná závislost, díky které nejsou moje rty suché, jak tomu bývalo před pár měsíci. Vanilka, kokos a mandle. Tři stálice, kterých se nikdy nenabažím do sytosti a právě po mandlích voní tento balzám. Nemusím vám povídat, že během pár týdnů je po balzámu a mě tak nezbývá nic jiného než si zajít do DM drogerie pro nový. Tohle je už asi třetí balení, které padlo za vlast. Doufám, že i když se na balení nachází, že se jedná o limitovanou edici, mi ho nějaký čas v drogerii nechají a nevyřadí ho z prodeje (jako kdysi můj oblíbený kokosový balzám na rty). 

Essence Color&Go laky na nehty
Když už jsem se zmínila jak o pečující tak dekorativní kosmetice, nesmím zapomínat ani na nehty. Všude okolo vládne "neonková mánie", ale mě tento trend nějak úplně minul. Výrazné barvy se mi líbí, ale zatím jsem se nedostala k tomu si nějaký neonový lak na nehty pořídit (vlastně jeden by se možná našel, takový zelený od tinťonů, který jsem kupovala hlavně na tvoření různých nail designů). Milejší mi jsou právě pastelové barvy, jak můžete vidět na fotografii. U opálené pokožky barvy vypadají naprosto skvěle (teď mě tak napadá, jak by teprve zářily ty neonky). Mint lak je odstín 146 That´s What I Mint! a fialový se jmenuje 131 Ballerina´s Charm.


Máte zkušenost s některým z výrobků? Který výrobek momentálně používáte nejčastěji?
Budu se těšit na vaše komentáře :)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Laky vypadají fajnově :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten balzam od Balei mam taky a miluju ho, uzasne voni. Pudr od Rimmel mam tez, ale zkusila jsem ho jen parkrat a tolik nadsena nejsem, cekala jsem asi kdovi jakou pecku po vsech recenzich.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Sama mám zkušenost pouze s pudrem :)) Na tu Biodermu se určitě podívám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na fotkách máš moc hezký filtr. :)

    Štětec vypadá krásně a kvalitně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jenže nechodím s majitelovým synem ropné rafinérie////tohle mě rozsekalo =DDD

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  6. same dobre veci :) ja som mala doma tiez ten puder a bol vyborny!

    Pozyvam na velku letnu Sally Hansen giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  7. Balea olejček má prekrásnu vôňu, veľmi som si ho obľúbila:-) Day By Day

    OdpovědětVymazat
  8. Ten olej od Baley chci rozhodně vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám stejný lak na nehty jako ty - ten modrý, ale moc ho nepoužívám, i když je to krásná barvička :)

    OdpovědětVymazat
  10. Stay Matte používám také a dokonce ve stejném odstínu a taky mi naprosto vyhovuje :) Jinak mě láká ta vůně Guess Girl, zaběhnu ji "očuchat" a uvidím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/serum-na-rasy-aneb-realash-trochu-jinak.html

    OdpovědětVymazat
  11. Štětce miluji a mám je jen díky Tobě a Tvému článku ♥ :-* jinak laky od Essence jsou super a i ty barvičky co udělali. No a STAY Matte, to je má stálice a naprosto ho miluji!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři