Spotřebováno ◄DUBEN, KVĚTEN, ČERVEN►

sobota, června 21, 2014

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám článek doslova narvaný kosmetikou (no, vlastně jejími prázdnými obaly, které se mi tu za čtvrt roku nashromáždily). Vše jsem poctivě schovávala do tašky, abych vám ke mnou spotřebovaným výrobkům mohla vždy říct alespoň pár slov. Ihned po nafocení vše letělo do žlutého kontejneru s plasty. Bude toho skutečně hodně, takže se pohodlně usaďte a můžete se pustit do čtení.



Pokud jsem na nějaký níže zmiňovaný výrobek dělala recenzi, budete ji moci najít po rozkliknutí názvu výrobku.

GLISS KUR Oil Nutrive - balzám na vlasy
Balzám jsem společně s šamponem měla doma už delší dobu, ovšem osvědčil se mi na vlasy po odbarvování, tedy po mém experimentování s blond. Jak v sobě má oleje (tuším, že hned sedm různých druhů) tak mým vlasům hodně prospěl.  

GLISS KUR Hair Repair Ultimate Oil Elixir - šampon a balzám na vlasy
Tihle dva fešáci jsou momentálně mými nejoblíbenějšími produkty od Gliss Kuru a nedám na ně dopustit. Moje vlasy jsou po nich krásně jemné, lesklé, uhlazené a neskutečně provoněné! Hodně mě láká ta nová třpytivá edice (modrá se třpytkami), tak uvidíme, jestli podlehnu, nebo si z drogerie budu pořád odnášet toto zlatavé provedení. 

SYOSS Keratin Hair Perfection - šampon na vlasy
Další šampon, který by jste našli na mojí vlasové poličce našli zas a znovu. Společně s balzámem tvoří úžasnou dvojku pro vaše vlasy. Navíc, díky svému velkému balení mi vydržel poněkud dlouho a to i přes to, že jsem po něm ve sprše sahala téměř pokaždé, když jsem si myla vlasy. Rozhodně ho pořizuji znovu. Pokud jde o vlasovou kosmetiku Syoss, slyšela jsem na ní ne moc pozitivní ohlasy. Já jsem s ní ale spokojená (až na barvy na vlasy, ty vážně !!NEBRAT!!)


AVON Solutions Complete Balance - čistící pěny
Super přípravky například na dočištění pleti ve sprše. Nanesete do rukou, následně na obličej, vyčistíte, opláchnete a máte hotovo. 

AVON Care 3 in 1 s výtažky z aloe a zázvoru - čistící gel
Další přípravek na zbavení se veškerých nečistot na obličeji. Odstraní zbytky make-upu, pleť vyčistí zároveň ji i vyživuje/hydrtauje. Také ji nijak nedráždí a nevysušuje , což je podle mě velké plus. Doma se mi sešla dvě balení a jedno už padlo za vlast. 

AVON Clearskin Blesmish Clearing - pleťový peeling a maska v jednom
Používání tohoto výrobku byla mnohdy zábava. Má bílou barvu, v sobě drobné perličky pro čištění a na obličeji po dobu působení zasychá. Nedoporučuji si ho dát na sebe a pak se pohybovat v místech, kde někdo odpočívá nebo spí a je v té fázi, kdy se mu párkrát otevřou oči :D Takhle jsem svému tátovi málem přivolala mrtvici, když mě zahlédl. Pokud jde o čistící vlastnosti, jsou dobré (takže za tři). Pleť jsem po něm měla vždy hezky čistou, jemnou, ovšem nějakých pórů nebo černých teček jak kdyby se peeling bál. 

BIODERMA Sébium Gel Moussant
Stejný výrobek jsem vyhodila (jak jinak, než prázdný) před pár měsíci pouze s tím rozdílem, že byl proveden v balení, které mělo pumpičku. Není třeba uvádět důvody, proč jsem po něm musela sáhnout znovu. Doporučuji přečíst si celou recenzi ;) 


Lybar lak na vlasy (silně tužící) 
Od té doby, co jsem objevila tento lak, u mě žádný jiný zaručeně nenajdete! Dostala jsem na něj doporučení od naší "rodinné" kadeřnice a s žádným jiným moje vlasy do styku už nepřišly. Ono když někomu říkáte, že používáte NALÉVACÍ/ROZLÉVACÍ LAK OD LYBARU, tak se na vás dívá takovým tím pohledem WTF?! Ale vážně, tenhle lak je skvělý! I přes to, že perfektně tuží, se dá snadno vyčesávat, na vlasech není těžký a asi to nejlepší, úžasně voní! Stojí pár korun a když si k němu pořídíte nějaký dobrý rozprašovač, máte na nějakou dobu s laky vystaráno. 

ASTOR odličovač očního make-upu
Tento odličovač jsem dostala k narozeninám společně v dárkovém balení s řasenkou. Pořád jsem se chystala udělat na něj recenzi, ale nakonec mi to nějak nevyšlo a balení bylo prázdné. Pokud jde o odličovací vlastnosti, nemůžu si stěžovat, ale obávám se, že mi tenhle přípravek způsobil nepříjemnou vyrážku na očních víčkách, nebo je alespoň hodně podráždil, což mě docela zamrzelo, protože odličovače na bázi olejů jsem si hodně oblíbila. Není tedy třeba psát, že tenhle výrobek se u mě znovu jen tak neobjeví. 

Essence odlakovač na nehty 
Jakmile jsem zjistila, že fialový odlakovač na nehty od essence vám odlakuje skutečně úplně všechno, v drogerii jsem sáhla vždycky jen a jen po něm. Najednou ale odlakovač nebyl a já ho nutně potřebovala. Jak už to tak chodí, všechno dojde v tu nepravou chvíli. Mé štěstí bylo, že se máma se sestrou zrovna nacházeli v Brně a tak odlakovač dovezli. Bohužel sáhly po jiném, než jsem jim v telefonu popisovala, ale nemohla jsem si stěžovat. Vlastnosti laku jsou fajn, odlakovává dobře a co víc, můžete z něj cítit i něco jako jahody. 


Bruno Banani - vůně
Můj absolutně nejoblíbenější parfém už několik let (asi pět). Ještě se mi vážně nestalo, že by po jeho "vyčmuchání" na mně ohrnoval nos. Zřejmě si v brzké době udělám radost a svoji dosavadní sbírku parfému opět o jeden rozšířím (sice jsem si řekla, že se budu snažit všechny vůně vypotřebovat, ale tahle stálice tam prostě musí být za každou cenu). 

EVA bělící zubní pudr
Jestli si šetříte do "prasátka" korunku po korunce na nějaké chemické a předražené bělení zubů, vykašlete se na to. Kupte si v lékárně tenhle pudr, k tomu nějakou lepší bělící zubní pastu a máte vystaráno a to všechno za pár korun. Používám ho už delší dobu a nemůžu si ho vynachválit. Rozdíl je vidět už po několikátém vyčištění. 

Balea Mandeltraum - balzám na rty 
Jedno z vypotřebovaných balení tohoto balzámu jsem si pro vás musela schovat. Každé nanášení balzámu na rty si skutečně užívám a ten, kdo miluje mandle a má rád pocit příjemných rtů, na tom bude určitě úplně stejně, jako já :) 

ASTOR Mattitude make-up
Tenhle make-up na tom byl podobně, jako odličovač očí od stejné značky. Nejde o to, že by mi pleť nějak podráždil, ale než jsem se zmohla na nějakou recenzi, bylo po něm. Ve zkratce, byla jsem s ním spokojená, na pleti dělal hezký finish (nějaká ta snaha o matte efekt také proběhla). Jediné co bych mu vytkla je označení odstínu. Pod názvem "Porcelain" si představuji něco dost světlého a tento make-up byl pro tmavší typy pleti. 


Tak a to by bylo vše! Momentálně jsem opět v té fázi, kdy POUZE SPOTŘEBOVÁVÁM, takže snad bude další měsíc alespoň z poloviny tak bohatý na výrobky, jako byl tento čtvrt rok. 

Znáte některé z výrobků? 
Přeji krásný zbytek sobotního dne!
Vaše A. 

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Vůně od Bruno Banani je fakt skvělá. Měla jsem ji též a často jsem oní přemýšlela, že ji koupím znovu :)
    A tento make-up od Astoru pro mě byl hodně dobrý :-) sedl mé pleti dobře, akorát už nevím, co jsem měla za odstín.

    OdpovědětVymazat
  2. ten gel od Biodermy musím prostě vyzkoušet! :) skvělý článek, tohle bych mohla číst pořád :D

    OdpovědětVymazat
  3. Bioderma je nejlepší.. aten odlakovač po jahodách, to bych na ně po tom měla celou dobu chut :D
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Dííky za rady, vyhnu se tak marnému nákupu některých produktů.

    OdpovědětVymazat
  5. Bioderma gel byl moc fajn, měla jsem ho 2x, taktéž s pumpičkou a bez. Teď používám ten od Avonu s aloe vera, krásně jemně voní :)) jinak nemám zkušenost s ničím.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten Syoss s tím keratinem mě neustále nesmírně láká, ale zatím jsem po něm nesáhla, protože jsem měla jednu špatnou zkušenost s touto značkou, od které jsem si koupila obr šampon i kondiš a nic moc. Je ale docela dost možné, že až vyplýtvám své zásoby, tak ho přeci jen prubnu. Kočko, ty mi teda dáváš =D =*

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři