AVON Rozjasňující samoopalovací tělový olej pro střední tón pokožky - recenze

středa, června 25, 2014

Ahoj krásky,
také milujete různé tělové oleje? Pokud ano, dnešní recenze by vám mohla přijít vhod :) Před několika týdny jsem si na léto pořídila tento tělový olej od Avonu z řady Skin So Soft.



Tento jemný tělový olej by měl vaší pokožce postupně dodat zářivě opálený vzhled. Nemusíte se však bát žádných fleků, jako u jiných samoopalovacích přípravků, které by po špatném rozetření nechtěné fleky zanechaly.

Takhle stručně by jste výrobek našly popsaný někde v katalogu nebo na e-shopech, kde se bude prodávat. S recenzí bych začala u samotného balení. To je plastové, průhledné a s rozprašovačem. Líbí se mi design, který tak trochu vypovídá o tom, že se za ním skrývá něco, co by vám té sexy hnědé pokožce mělo dopomoci.

Vůně je asi to jediné, co se na tomto spreji nepovedlo. Nevím, jestli ostatní spreje z této řady smrdí voní stejně, nebo má každý svoji specifickou vůni.

Díky rozprašovači je aplikace spreje velmi jednoduchá. I když je sprej založen na olejové bázi, rozhodně po vás "čůrky" oleje nepotečou. Po rozetření se olej hezky vstřebá do pokožky a zanechává ji jemnou.

Když se zaměřím na ten samoopalovací efekt, moc jsem ho nepocítila. To mi ovšem nijak nevadí. V létě se raději vystavím někam na sluníčko a budu chytat přírodní bronz.

Na různých webech jsem olej našla za 186,-, což mi přijde jako šílenost. Já ho sehnala na facebookovém obchůdku mé kamarádky za pouhých 49,-. Dříve, když už jsme z Avonu něco objednávali, jsme se obrátili na naši tetu, která dělala Avon Lady. Moje máma Avon odebírá od někoho jiného, ale já jedině z tohoto obchůdku. A proč?

- nízké ceny
- široký výběr mezi výrobky
- když zakoupíte víc jak 4 výrobky, k nákupu obdržíte i dáreček :) 
- odběr možný osobně po domluvě v Brně nebo (klasicky) Česká Pošta

"AVON nabídky (ty nejlepší!)"
kontaktní osoba: Markéta Smejkalová

Máte zkušenosti s nějakým z tělových olejů?
Budu se těšit na vaše komentáře :)
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. měla jsem tyto oleje z této řady moc ráda, už je nepoužívám =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá hodně dobře! Zatím jsem ho vždy obcházela,ale na léto si ho asi pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kdo by měl zájem, nechť mě kontaktuje na facebooku :)
    Děkuji za pochvalu :)
    https://www.facebook.com/maki.smejkalova

    OdpovědětVymazat
  4. Zní to celkem zajímavě. Musela bych si to nejprve ovonět.

    OdpovědětVymazat
  5. Něco hodně podobného, akorát se třpytkami, od Avonu jsem měla také a používala jsem to právě přesně hlavně v létě a u moře a vypadalo to skvěle. Škoda, že tu ten opalovací efekt není vidět, i tak to vypadá dobře a olejíček určitě pokožce jen a pouze prospěje.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři