Střípky z víkendu

pondělí, března 17, 2014

Ahoj krásky,
po několika dnech se vám opět hlásím. Důvod mojí neúčasti na vytváření blogu je jasný - škola. Čím je mi maturita blíž, tím větší mám pocit, že umím úplný kulový.

Jarní prázdniny, které jsem minulý týden měla, jsem se snažila využít především ke studijním účelům, ovšem naskytla se mi skvělá příležitost snad po 3 letech navštívit moji kamarádka, spolužačku, spolubydlící a zkrátka moje malé pívo Romanku. Aby jste věděli, když jsem odcházela ze školy, nerozešli jsme se zrovna v nejlepším a lhala bych, kdybych řekla, že mě to nemrzelo a během dne si na ni nevzpomněla. O to víc mě potěšilo, když jsme měli možnost zakopat "válečnou sekeru" a po několika měsících psaní se vidět a strávit spolu víkend.

Řeknu vám, i když se mi honilo hlavou, že místo různých výletů bych měla ležet mezi učením, návštěvy vůbec nelituju. Přesně něco takového jsem potřebovala. Pořádně si popovídat, užít si spoustu srandy, zkrátka na chvíli vypnout a užívat si :) Společnost nám dělala i kamarádka Anička, kterou jsem taky moc ráda po dlouhé době viděla a celkový víkend bych zhodnotila na jedničku. Společnost nám taky dělalo tříměsíční štěňátko pitbulla-Many, kterého by jste doslova nejradši umačkali :)


Teď už k fotkám :) Je to skutečně jen pár střípků, které se mi povedlo nashromáždit a já pevně věřím, že bude brzy příležitost, kdy Romanku uvidím a spácháme něco podobného, jako teď :)

Na první fotce já s Manym. Takhle se vždy jedné z nás schoulil do klína kde spinkal. Žádná z nás nebyla ošizena, protože si ustlal vždy u nějaké jiné :D /// U Romanky jsem také poprvé okusila sushi. Ano, za dvacet let jsem ještě neměla příležitost ho ochutnat, až teď a pocity? LUXUS! /// Dál jsme si pochutnávali na čokoládové pěně s marshamllows, které musím taky doma vyzkoušet, protože jako takový sladký dezert pro návštěvy je to super i když trošku kalorická bomba :D /// Pak tu mám Romanku s Manym /// Na další fotce Many v pelíšku (nejroztomilejší štěňátko pitbulla, co jsem kdy viděla) ///K večeři jsme si dali zeleninový salát s kousky kuřecího masa /// Sobotní odpoledne jsme strávili v nádherné pizzerii /// Vynikající pizza, která svoji velikostí při snaze sníst ji dala vážně zabrat /// Vídeňská káva ///

V plánu jsme měli výlet i do Humpolce, podívat se na školní statek, koníky a další zvířátka, ale kvůli tomu, že celou sobotu pršelo nám plán nevyšel. Tak snad někdy jindy :)

A jaký víkend byl ten váš?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. to je super, že sis udělala volno od učení a užila si prázdnin, to je třeba :) jak se dělá ta marshmallownová pěna s čokoládou? to by mě hodně zajímalo, marshmallow miluju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barunko, recept jsem si zapamatovala a v brzké době bych taky chtěla pěnu vyzkoušet, takže o ní určitě napíšu :)

      Vymazat
  2. Ahojj mela jsi teda zajimavy vikend ! A hlavne bylo hezky co ? Ikdyz pak se to vlastne zkszilo ;-D snad uz dalsi vikend to bude lepsi ...
    Typicalgirllondon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné fotky aj celý blog. :) Maturity sa mi blížia tiež a mám podobný pocit ako ty. Tak snáď nám to výjde. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři