Spotřebováno ◄LEDEN + ÚNOR►

pátek, března 07, 2014

Ahoj krásky,
po dvou měsících tu máme opět post s přehledem výrobků, které se mi podařilo spotřebovat. Musela jsem spojit dva měsíce dohromady, protože v lednu jsem na dno snad s žádným výrobkem nedošla, takže by nebylo o čem psát. Teď se mi ale několik prázdných obalů sešlo, takže už k nim..


Balea YOUNG deodorant Love is a Battelfield
Tohohle pestrobarevného fešáka jsem kupovala na rychlo a tak nějak v nouzi, když mi došel deodorant. Zlákal mě především obal, cena a překvapivě i jeho vůně. Co se týče výdrže a spolehlivosti, je to jeden s těch hodně průměrných deodorantů, který vás rozhodně "neochrání" po celý den ba dokonce 48 hodin.

Vůně Beyoncé Heath
Tuhle vůni už mám hodně dlouho, ale až teď vzala za své. Má hodně sladkou vůni, která vás po přičichnutí jakoby "zahřeje". Proto bych ji doporučila do chladnějšího počasí a takových těch pochmurných dní, kdy je zataženo, vaše nálada na bodě mrazu a když už se vám nic nedaří nebo nechce, můžete alespoň hezky vonět :P

SYOSS kondicionér COLOR&VOLUME
Tenhle kondicionér mám doma taky delší dobu a od té doby co jsem blond se bez balzámů a podobných věcí zkrátka neobejdu, takže se dalo čekat, že se s ním brzy rozloučím. Nijak mě to ale netrápí, protože mám zálusk na kondicionér, který je z řady Keratin Protection (vlastním šampon na který jste tu mohli číst recenzi).


Shauma bezoplachová péče Super ovoce & Výživa
Taky parádní věcička na poškozené a namáhané vlasy. Jedná se o kúru ve spreji, která se aplikuje na vlasy a už neumývá. Vlasy pak krásně voní po lesním ovoci a dají se snadno rozčesávat i mokré. A teď jedno velikánské POZOR! Dejte si skutečně "majzla", kde si budete kúru na vlasy stříkat, protože pokud máte dlaždice, lino nebo plovoucí podlahu, tak z ní uděláte kluziště, kde si zaručeně rozbijete pusinu :D

BIODERMA Sébium Global 
Snad nejlepší věc na odstranění nechtěného akné. Krém má gelovou konzistenci, hezky se nanáší a vůně je příjemná. Šetřila jsem si ho jak jen to šlo, ale jsem nucena koupit nové balení. Ovšem výsledek za tu investici rozhodně stojí ;)

Máte s některým z výrobků zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Vôňu od Beyoncé som kúpila mamine na Vianoce a veľmi rada ovoniavam štuplík kedykoľvek, keď idem okolo :D Day By Day

    OdpovědětVymazat
  2. Ta péče od Shaumy vypadá hodně dobře! Musí skvěle vonět :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak Schaumu bych mohla zkusit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Bezoplachovou péči jsem měla také, úplně stejnou a byla jsem moc spokojená :) !
    Jinak k tomu krémíku, mám asi 4 vzorky a nepomohl mi vůbec :( .. asi už mi nepomůže nikde nic :D !
    Ještě ale dám těm vzorkům šanci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vůně Beyonce Heat patří k mým oblíbeným. Zrovna ji používám :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři