INSTAGRAM I.

čtvrtek, března 06, 2014

Ahoj krásky,
jak jsem psala, tak i činím. Večerní post je tady! Protože jsem na tom poslední dobou s časem víc než bídně, rozhodla jsem se pro zavedení (možná i znovu obnovení) postů s obrázky z Instagramu. Jeden čas jsem z Instagramu fotky vkládala přímo do článků, takže nebylo třeba je jednou za čas dát dohromady a ukázat vám je. Taky mě většina z vás sleduje právě na Instagramu, takže pro někoho tyhle obrázky nebudou žádnou novinkou.

Tohle období bych nazvala jedním velkým blázincem. Nestíhám absolutně nic! Pořád mám v hlavě co musím udělat nebo zařídit a na chvíli se nezastavím. Buď se učím, cvičím, právě píšu slohovku, peču šátečky aby bylo co ráno na snídani, taky se mi podařilo vytáhnout plech z trouby holýma rukama :D To je následek toho, že jsem duchem vážně někde jinde. Na koně nestíhám jezdit, maturitní otázky mě nenechávají spát, vyplňuji jeden německá didaktický test za druhým a ještě k tomu bych se měla pořádně učit TSP na přijímací řízení na vysokou. Aby toho  nebylo málo, mám domluvených několik slečen na dělání řas či nehtů. Samo sebou že se to neobejde bez komplikací, materiál, na který stále čekám ne a ne dorazit.. Už ať je ten blázinec za mnou! Teď už ale těch pár obrázků ;)

Přeji krásný zbytek dne!
Vaše A.

 Vlásky po umytí šamponem od Syossu Keratin Hair Perfection (já ho prostě miluju) /// snídaně - kiwi, bílý jogurt a jahodové musli /// nové brýle, právo a velký hrnek kávy (o večer jsem měla postaráno)

Další snídaňová varianta - rostlý ananas, bílý jogurt a jahodové musli /// já v nových brýlích (určitě jim věnuju speciální článek) /// rychlá svačinka - knackebrot, cottage sýr a okurka

Momentální favoritka mezi vůněmi - SeeBy Chloé /// dnešní snídaně - pomeranč, bílý jogurt a nadrcené mandle /// jedna "nadpozemská" Angelina ;) 

You Might Also Like

4 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři