Moje aktuální vlasová péče

pondělí, března 24, 2014

Ahoj krásky,
tak jaký byl váš vstup do nového týdne? Společně s pondělím přichází i můj článek, který jsem tentokrát zaměřila na vlasy. Btw, než se tu budu sálodlouze rozepisovat o výrobcích, kteří jsou mými současnými favority, měly by jste vědět to, že jsem opět BRUNETKA :D Já jsem té čokoládově hnědé prostě neodolala a navíc, už mi bylo ní bylo docela smutno. Být blondýnou bylo super (když opomenu finanční náročnost + namáhání vlasů), ale hnědá je prostě moje barva a tu mi nikdo neodpáře :) Když projdu kolem zrcadla, ještě mám takový ten pocit, jako by se na mě díval někdo jiný, ale brzy si zas zvyknu.


Ve vlasové péči se doslova vyžívám a ráda si dopřeji leccos. Mám ale své oblíbence, na které nedám dopustit a ihned po jejich vypotřebování je zastoupí jejich bratříčci z regálů, kteří jsou naplněni po okraj :P

SYOSS Keratin Hair Perfection - šampon a kondicionér 
S namáhanými blond vlasy jsem sháněla nějaký přípravek, který by je dokázal uhladit a dal jim trochu toho "života" a tenhle šampon byl pro mě to pravé! Hned jsem mu musela pořídit parťáka v podobě kondicionéru. S kombinací těchto výrobků vypadají mé vlasy "jako nové" :D S výrobky jsem vážně spokojená, protože mým vlasům vyhovují :) Recenze na šampon ZDE.


L'oréal Elseve Fibralogy - šampon
Tohohle modrého fešáka jsem si pořídila na doporučení od mého blonďatého andílka Andrejky. Vlasy jsem s ním myla zatím jen jednou, ale už teď vím, že recenze, kterou chystám do budoucna, bude víc než pozitivní :) Určitě pořídím i kondicionér.


Gliss Kur Hair Repair Ultimate Oli Elixir - šampon a kondicionér
Tyto zlatavé fešáky mi přinesl jeden z Ježíšků na Vánoce a opět se trefil! Vysušené vlasy po fialových/silver šamponech doslova toužily po nějaké hydrataci a výtažky z olejů jim ji poskytly. Vlasy jsou po nich krásně hebké a dokonale voní! Recenze ZDE


Gestil Wonder - maska na vlasy
Další dárek od Ježíška, kterého jsem po prostudování recenzí na tuto masku donutila k její koupi :D Věcička je to parádní. Nejčastěji ji používám jako balzám při běžném mytí vlasů, ale jednou za čas si ji dopřeji jako hodinový vlasový zábal. Recenze ZDE.


Balea Professional Best Age Elixír & Shauma Beauty Oil
Na tento elixír jsem slyšela většinou pozitivní ohlasy a to především proto, že s ní získáte tzv. hodně muziky za málo peněz. Souhlasím. Nanáším ho do vlhkých vlasů, někdy foukám, někdy ne a vlasy jsou po něm krásně jemné a lesklé.

Bez olejíčku bych se jako blondýna neobešla a i teď mým vlasům velmi prospívá. Dokáže je hezky uhladit a trochu je "zatěžkat", takže nevypadají tak, jako kdybych zrovna proletěla křovím. Toto je už moje druhé balení a rozhodně po vypotřebování pořídím další :)


Znáte některé z výrobků? Máte s něčím zkušenosti?
Budu se těšit na vaše komentáře :) Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Tyjo, normalne jsem musela nedopatrenim prehlednout recenzi na samponek od Syossu. Kazdopadne mela jsem nejaky vyrobek Syoss jen jednou a nevyhovoval mi, ale po Tve recenzi a foteckach zlato... Asi casem teda jako neodolam. Vlasky mas krasne tak ci onak, je to zase sok a zmena, ale tobe snad slusi vse :-* jsem rada, ze sampon od Elseve nebude k zahozeni. Na Gliss Kur jsem take cetla samou chvalu, takze verim, ze to bude bomba! Miluji vlaso clanky :-* <3

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež používam Syoss šampóny :-) Obľúbila som si aj ich regeneračný olej na suché a poškodené vlasy a sprej na vyrovnávanie vlasov, ktorý má tú najkrajšiu najovocnejšiu vôňu na svete :-) Day By Day

    OdpovědětVymazat
  3. Syos mě udivuje všichni na něj nadávají, já použila syos jednou a myslela jsem, že si vytrhám všechny vlasy! Kousalo to, byly mastné a zplihlé...děkuji , ale už nikdy více. Jediný, co mě zaujalo byl Elsevé ten má některé řady opravdu dobré, ale také ne všechny. Za mě (už jsem stím trapná všude to hlásám =D) prostě vede Aussie a nic z tady toho mu nešahá ani po kotníky! Již nikdy nechci nějaký drogérkový šampón, který stejně po 14 dnech používání mi udělá víc neplechy než pomoci ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. Ja na značku Gliss Kur nedám dopustiť. Používam od nich Expresný regeneračný balzám. Ani nie tak na regeneráciu, ako na ľahké rozčesávanie.
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  5. hihi vitaj opäť medzi hnedovláskami :)

    OdpovědětVymazat
  6. glis kur je nejlepší:) jinak pěkná zásoba:)

    OdpovědětVymazat
  7. Kupodivu jsem ani jeden z těchto produktů nezkoušela, takže díky za tipy, určitě spoustu z toho, co tu je, vyzkouším :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/loreal-paris-sublime-glow-vyherkyne.html

    OdpovědětVymazat
  8. Schauma ma jeden veľmi vydarený kondicionér Cream and Oil, strašne vydarený, neskutočné, čo dokáže s vlasmi a stačí ho malé množstvo, olejová kozmetika je na vlasy asi skutočne to najlepšie čo môže byť. Oleje používam tiež, skúšala som Avon, Baleu aj Syoss a najlepší bol asi Avon, nie je to olej skôr kúra s marockým arganovým olejom, ale konzistenciu má ako olej aj vyzerá ako olej takže podľa mňa sa to môže za olej aj považovať.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři