Turquoise gel nails ☆

čtvrtek, února 27, 2014

Ahoj krásky,
pátek už nám klepe na dveře a společně s ním i víkend, během kterého nabereme nějakou tu energii a odpočineme si. Jo, tak přesně takhle naivně jsem si myslela, že bude vypadat i ten můj víkend. Zase blbě Angie..! Pro mě víkend bude představovat vypracovávání nějakých věcí do školy, především to bude český a německý jazyk + klasicky se učit otázky do práva a veřejné správy. Po mé nemoci jsem nějaké známky nahnala, takže co se zkoušení týče, mohla bych mít na chvíli pokoj. Taky se o mě zas něco pokouší, kruci! Nebolí mě v krku, spíš tlačí na průduškách, tak snad si ta rádoby choroba brzy odpochoduje. Znovu nemocná si prostě dovolit být nemůžu.

Co pro vás ale dnes mám. Je to ukázka nehtíků mojí mámy, které jsem ji vytvořila na svatbu, které jsme se před týdnem zúčastnili (nebojte, s reportem jsem na vás nezapomněla, jen čekám na kvalitní fotky od paní fotografky). Byly dělané tak, aby úplně seděly s halenkou, kterou si máma oblékla. Ihned, jakmile jsem uviděla tyhle třpytky jsem je musela koupit, protože to byla právě barva halenky. Původně byla v plánu klasická francouzská manikúra ze třpytek, ovšem nějak se mi povedlo štětcem zavadit o zarovnaný oblouček a třpytky se rozprostřely po nehtu. Nevypadalo to tak hrozně, takže jsem je zkusila nanést tak, aby přecházely do ztracena. No a celkový výsledek vypadal takto :)


Doufám, že mi profesionální a zkušené nehtařky za můj výkon neurvou hlavu. Jsem samouk, vše co jsem se naučila tak okoukáním různých videí, pročtením několika návodů atd. Ovšem po maturitě bych si chtěla udělat kurz na nehtíky a odstranit veškeré nedostatky :)

Mějte se hezky!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Nehty se opravdu moc povedly! Až mi ty mé dorostou chtěla bych něco podobného :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty nehty jsou dokonaléé :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné sú :) A ak ladili s mamkiným oblečkom, tak to muselo vyzerať veľmi fajn, teším na report :)
    BeautyMissfits

    OdpovědětVymazat
  4. povedlo se ti to teda moc, já už na takovéhle nehty nejsem, gelovky jsem měla dvakrát a už bych si je znovu nedala, líbilo se mi na nich ale hlavně to, že byly dlouhé a držel lak (moje nehty jsou hodně smutná záležitost). ale ty tvoje jsou teda jako od zkušené manikérky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jako jsou krásné... jen mi příjde, že už se takové nehty moc nenosí :-/ a je to škoda...
    Jinak se těším na report ze svatby :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. Já si dělám francouzskou manikúru hodně často. Je decentní a hodí se ke každému oblečení. Když se mi s ní nechce dělat, tak si nehty nalakuji jen růžovým lakem na nehty. Doma mám různě barevné laky na nehty , ale nejvíc používám bílý a růžový.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři