Aktuálně u Angie

pondělí, února 10, 2014

Ahoj krásky,

Girl
po náročném víkendu se vám opět ohlásím, a jak to se mnou vypadá? Dost bídně, dnešním dnem mi byla určená diagnóza (čepy v krku, takže angína jak vyšitá) a nasazeny antibiotika. "Super"! Škrábalo mě trošku v krku, ale měla jsem v  plánu normálně fungovat a chodit do školy. Dnes mě bolí hlava jak nikdy, prospala jsem půlku dne a v jeho zbytku asi nebudu dělat nic jiného.

Během té doby co budu doma bych pro vás chtěla přichystat několik článků. Objevit by se mělo pár recenzí, návody na líčení a po dlouhé době i nail design! Co ale budu dělat přednostně bude, jak jinak, než UČENÍ.

Pokud jde o víkend, ten se skutečně vydařil a byl moc fajn :) V pátek jsem hned po škole byla česat jednu slečnu na ples. Cílem bylo vytvořit něco, na způsob drdolu a nakonec se mi povedlo vykouzlit toto :) Ať už se účes líbí či ne, slečna byla nadšená a moc spokojená, což je pro mě nejdůležitější :)


Hned po česání jsem se přesunula ke svým příbuzným, kde jsem strávila skvělý víkend! Večer jsme "oslavili" můj svátek, pořádně jsem popovídala s tetou a sestřenkou (na strejdu bych nezapomněla, jen byl na noční), malý bratránek mě nenechal chvíli na pokoji, na co si ale nestěžuji, takže jsem nemusela litovat toho, že jsem si nenašla žádný čas na cvičení. Skvěle jsem si to užila a ani se mi odtamtud nechtělo.

V sobotu večer jsem konečně vyrazila na pořádnou akci a už teď se těším na další. Z diskoték jsem přesedlala na, jak by řekla moje sestřenka, pořádnou muziku :D Skvěle jsme se bavili, zatancovali si, udělali si fotku, prostě super :)

Neděle už byla klidnější, koukali jsme na olympiádu a s bratránkem jsem dělala kraviny. Všichni se hrozně divili, že si mě vždycky vezme za ruku a odtáhne do ložnice, kde jsme si hráli s traktorem :D a když nás chtěl náhodou někdo navštívit, vyhnal je hned ze dveří, ve dvou letech prosím pěkně :D :) Když jsem se ho zeptala "Kde má Verunka kamínek"? tak mi nadzvedl vlasy, přejel přes všechny náušnice, co jsem v uších měla, potom ukázal na piercing v nose a nezapomněl ani na ozdůbku v pupíku :D

Teď mě čekají hektolitry čaje, odporný antibiotika, několik balení papírových kapesníčků, růžové pyžamo, vyhřátá postel a maturitní otázky.

A jaký víkend byl ten váš?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Ten účes vypadá hrozně hezky, doufám, že se jednou i já vypracuji k tomu abych dělala aspoň trochu nositelné účesy:D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji kočko, nic na tom není ;) drdol je vytvořený jen z loken, které jsem připínala pinetkami k vlasové vycpávce, která byla nasazená a upevněná na culíku :) Během chvilky bylo hotovo :) ;)

      Vymazat
  2. Ten účes se ti povedl! :) a teď si po fajn víkendu pořádně odpočiň a ať jsi brzo fit! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. ten účes je krásný :-)
    a brzy se uzdrav :-)
    lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři