Hello Weekend

pátek, února 07, 2014

Ahoj krásky,
konečně tu máme pátek, blázni mají svátek a všechny Verunky taky. Tímto přeji všem svým jmenovkyním všechno nejlepší :) Svátky moc ráda nemám, protože většinou mě rodina "odbije" Milkou nebo Toffifem. Tento rok jsem ale obeznámila všechny s moji snahou za lepším životním stylem a čokolády pod 74% kaka neberu :D Každopádně už se mi doma hřeje právě ta Milka a Toffife, tak snad se najde někdo, kdo se o to postará za mě :)


Dnešním dnem mi začíná jeden velký kolotoč. Odbíhám od počítače ke skříni s oblečením a balím se na víkend ke svým příbuzným, kam se hrozně moc těším. Ještě před tím mě však čeká česání jedné slečny na ples. Účes se budu snažit nafotit a pokud vyjde vše tak jak plánuji, ta bude luxusní!

Zítra bych měla jít dělat modelku kamarádce do jednoho kosmetického studia ohledně líčení a pokud mi bude dovoleno fotit, můžete se těšit na reportáž :) Jsem na to sama zvědavá, určitě to bude zkušenost, o kterou se s vámi ráda podělím.

Večer se pak se sestřenkou chystáme na jednu akci, kam se taky moc těším. Takové ty klasické, vesnické rockové zábavy (ta aktuální se teď přesunula do města)  mě poslední dobou baví víc než nějaké "piškotéky" a hudba stylu "tuc tuc". Každopádně s sebou beru i spoustu učení, takže o zábavu budu mít o volné chvíli postaráno.

Ukázat bych se tu měla nejdřív v neděli nebo v pondělí, jak mi to čas dovolí. Užívejte si víkend a mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Všechno nejlepší k svátku :)) Užij si víkend :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Všetko len to najlepšie Ti prajem k meninám Veroni :* Ja väčšinou meniny neoslavujem, ani neviem že ich mám, pokial mi niekto nenapíše :D Ale prajem ti pekný deň, snáď ti ho zatial nikto a nič nepokazilo :) Vyzerá to tak, že ťa čaká rušný a zaujímavý víkend, tak si ho poriadne uži :)) Na účes som zvedavá, ale isto sa ti podarí, ty si predsa šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno nejlepší přeji:)
    na účes už se moc těším! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kočičko, přeju jen to nejlepší k svátku! :-*
    Máš krásné plány, moc si vše užij! Piškotéky mě hoodně pobavily. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Nice post :D

    http://shinestarminex.tumblr.com/
    http://closertotheedgeblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři