Terezčina příprava na ples

pondělí, ledna 20, 2014

Ahoj krásky,
v dnešním článku bych vám chtěla ukázat jednu věc z víkendu. V sobotu jsem se totiž na celý den, večer i noc přesunula ke svým příbuzným, kde jsem měla v plánu připravit sestřenku Terezku na ples. Moc jsem se k nim těšila, člověk se tam nachází v příjemném prostředí s fajn lidmi a navíc si užije spoustu srandy. Co víc si přát :)


Původně jsem sestřenku měla jen česat, ale nakonec jsem se postarala i o líčení. To jsem zvolila výraznější, přeci  jen se hodí víc k takovým slavnostním příležitostem, jako jsou právě plesy. Vystačila jsem si se stříbrným, šedým a černým stínem. Pokud jde o vlasy, představovala jsem si na Terezce krásný drdol s prstýnků, které by vznikly po jejich natočením kulmou, ovšem nakonec jsme s tetou vymysleli úplně něco jiného. Při natáčení kónickou kulmou jsem se nejen pořádně zapotila, protože natočit sestříhané vlasy je skutečně něco, ale navíc jsem si odvezla plno puchýřů na rukou :D Každopádně výsledek za to stál ;) Celý účes jsem navíc ozdobila fialovým květem, který celý účes ozvláštnil a hlavně schoval černá perka, kterými byly přichyceny zamotané pramínky.


S celkovým výsledkem jsem byla moc spokojená, ani jsem se nezeptala, jestli celý look sklízel úspěchy.. Ovšem na mém facebooku na fotku vlásků klikali lidi jak šílení, tak snad :D

Tohle určitě není první ani poslední česání/líčení slečen na plesy, o které se s vámi dělím. Dostala jsem se malinko do kurzu a moje ""služby"" si už několik slečen objednalo ;)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

9 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři