4. MY WORKOUT LIST

pondělí, ledna 20, 2014

Ahoj krásky,
další týden za námi a já vám opět přináším přehled mého cvičení. Musím říct, že při pohledu na víkend se mi chce brečet nad tím, jak místa pod jednotlivými dny zejí prázdnotou, ovšem neměla jsem absolutně možnost si nějakou chvilku najít. Chystala jsem slečny na plesy, jednoho se sama účastnila a navíc jsem nebyla jsem doma, takže to byl další z důvodů.


Pokud jde o cvičení, zkouším cvičit s Jillian a jsem zvědavá, jaké výsledky mi přinese. Už teď ale mohu říct, že na sobě určitě pocítíte, že jste něco dělali a pokud máte ve zvyku se zkoumat před zrcadlem a dumat nad tím, jestli už se zpevňování začíná probírat na povrch, takže jestli jste do teď Jillian chtěli zkusit a ještě jste se k tomu nedostali, honem mrkněte na video a pusťte se do toho ;) Zabere vám to necelou půlhodinku a cviky se dají zvládnout. Její cvičení už největší boom zažilo, ovšem pro ty, kteří by o ničem takovém do dnes neslyšely chystám článek ;)

Já  k tomuto cvičení navíc ještě jezdím běhat (max. 3x do týdne) a každý večer si naordinuju několik sklapovaček a dřepů. Kdybych nemusela sedět ve škole a když ne v ní tak doma za úkoly, ponořila bych se do toho určitě víc. Ale alespoň něco...


Chtěla jsem vám opět přidat několik fotek snídaní a jídel, ale tento týden jsem absolutně zapomínala vše dokumentovat, takže snad příště... Určitě ale očekávejte několik obrázků na mém druhém blogu, který je věnovaný právě zdravému životnímu stylu :) Najdete ho na adrese www.angelic-body.blogspot.com

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. na to cvičenie s Jilian som počula samé dobré ohlasy :) asi to tiež skúsim, vyzerá to byť fajn :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím. Přemýšlím, že bych do domácnosti pořídil nějaký běžící pás myslíte si, že se za tu cenu oplatí?

      Vymazat
  2. Zdravím. Přemýšlím, že bych do domácnosti pořídil nějaký běžící pás myslíte si, že se za tu cenu oplatí?

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři