Essence výprodej - moje úlovky

středa, ledna 22, 2014

Ahoj krásky,
už v některém z předchozích článků jsem se zmiňovala, že pokud nechcete utratit spoustu peněz za zlevněné výrobky od značky essence, bude lepší se Rossmannu zcela vyhnout. V dnešním článku bych vám chtěla ukázat výrobky, o které jsem rozšířila svůj kosmetický arsenál :)

Paletka Night Club odstín 03 dance-till-dawn
Na tuhle paletku jsem si brousila zuby už když se objevila na stránkách essence tenkrát ještě jako úplná novinka. No, nakonec jsem se k ní dostala až když se likviduje. V tomto provedení se nachází spíš tmavší barvičky, které se přímo hodí na nějakou party nebo jinou večerní příležitost. Pokud jde o pigmentaci, u pár blogerek jsem četla, že s ní nejsou vůbec spokojeny. Je pravda, že je slabší, ovšem pokud pod ně dáte, mnou tak prosazovanou, bílou kajalovou tužku, máte vyhráno :) Paletka má i oboustranný aplikátor, který je z jedné pěnový a na druhé je štěteček.


Oční stíny Glam Metal
Jako bych stínů neměla už dost.. Ale tyhle jsem prostě vzít musela, metalické odstíny totiž miluju! Koupila jsem odstíny 06 miss tangerine (vlevo ten do oranžova) a 08 n´ice frosting (bílý). Stíny kdekoho zaujmou hlavně svým vzhledem, ať už balením nebo povrchem stínů. Ten se krásně třpytí a z vás se během chvilky stávají straky, které musí mít vše, co se třpytí. Já jsem přímo ten případ. "Super" třpyt se ale ztrácí, jakmile přejedete štětcem po struktuře stínu. Několik třpytek v nich zůstane, ale žádná hitparáda to není. No, vlastně možná je, pokud ji porovnám s pigmentací. Určitě je zapotřebí sáhnout po nějaké podkladové bázi, aby byly barvy výraznější a hezky držely.


Podkladová báze na oči
Kromě bílé kajalové tužky jsem zatím žádnou bázi na oči nepoužívala. Dlouho si chci pořídit tu od E.L.F.u, ale nějak se k objednávání pořád ne a ne dostat. Když jsem uviděla ve slevě i tuto bázi, řekla jsem si, že ji zkusím. Báze má bílou barvu, ovšem na oku po rozetření je transparentní. Stíny na ni chytají hezky, jen mi přijde, že po nanesení většího množství stínů vám na víčku společně se stínem začne tvořit vrásky a to moc hezké není. Takže věcička dobrá, ale tužka je tužka :)


Nail Art special effect topper 16 cool breeze
Tenhle topper jsem chtěla už dlouho a tjadá, mám ho. Lakem tohoto charakteru nezkazíte absolutně žádnou barvičku, kterou se chystáte na nehty dát. Má v sobě větší třpytky, které hází různé odlesky a celkový efekt působí tak, jako by vaše nehty byly skutečně poseté drahokamy :) S těžkým srdcem jsem ho dávala sestře do balíčku k dnešním narozeninám :D


Laky na nehty color&go
Co by to bylo za úlovky, kdyby v nich nebyl nějaký ten lak. Pořídila jsem si tyto dva fešáky. První je hnědo-červeno-růžový se třpytkami a nese název 112 time for romance. Druhý je lak s písčitou strukturou (mohli jste u mě vidět totožný, jen v červené barvě) a odstín se jmenuje 165 here´s my number. Lak na prvním obrázku mám momentálně na nehtech a sklízí neuvěřitelné úspěchy! Na ten druhý se ale nesmírně těším! Viděla jsem ho v nějakém nail designu ještě v kombinaci s nude barvou a vypadalo to luxusně :)


Ještě mám zálusk na pár věcí, které by se mi hodily :D Takže do Rossmannu asi ještě zavítám. A co vy a výprodeje essence? Pořídili jste si něco?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Ja si koupila dve paletku, taky Night club, ale tmavsi odstiny:)

    OdpovědětVymazat
  2. Promiň, ale trochu jsem nepochopila začátek a konec článku, takže výprodeje jsou v Rossmanu? :)
    protože ze začátku jsi napsala, že se máme Rossmanu vyhnout :)
    Každopádně v DM mají také totální výprodeje, byla jsem tam dnes a nestačila jsem koukat, co vše mají na tak málo zlevněné.. například ta větší paletka, kterou jsi pořídila nebo obrovský bronzer, toppery, laky..
    To horší, co mě naštvalo bylo, že tam z toho zlevněného nebyla snad už ani jedna věc, tudíž jsem nepořídila absolutně nic :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, slevy jsou v Rossmannu, jak je na tom DM nevím, každopádně jsem to myslela tak, pokud nechceš utratit za kosmetiku příliš peněz, tak právě proto se mu radši vyhnout :)

      Vymazat
    2. Ty vyprodeje jsou vsude, jelikoz ty zlevneny produkty konci, takze i v DM.

      Vymazat
    3. U nás jsou 2 DM a v jedno essence vůbec nevedou :-/

      Vymazat
  3. Jojo, já si pořídila taky tu paletku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka vypadá výborně ,nevím jestli bych ji nějak zvlášť využila, ale mít ji doma určitě není k zahození:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak strašně moc ti závidím!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty oranžové stíny jsou překrásné, stejně jako ten červený lak :)

    OdpovědětVymazat
  7. Uzasne lakynky! Bazi pod stiny mam take a miluji ji, nechce ji to dat hodne, jen malickato a stiny mi nehnute vydrzi cely den - a to i mene kvalitni. Laky jsou tak uchvatne, ze se po nich asi zlato budu muset mrknout, pekne dekuju! :-* slevy jsem asi prehledla a to jsem tam vcera byla :( shanela jsem od essence ten lak, jak se meni s teplotou a vybrano ;(

    OdpovědětVymazat
  8. Jo, taky jsem na to narazila a to jsem měla nakupovací stop stav :D Takže u mě skonily všechny stay mat lip creamy, time for romance, pak ten zlatý z této kolekce, ty metalické stíny nice frosting, po paletce jsem taky koukala, ale mám teď nově 3 od Sleeku, tak jsem to nechtěla zase přehánět....ale pak měla výpodej i Gabriella - resp akci na rtěnky a rimmel..tak jsem tam stejně nechala přes 300 :D

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné úlovky :o) Já jsem teď neměla čas zajít okouknout, tak jsem aspoň ušetřila :D

    Hanďa

    OdpovědětVymazat
  10. Ty laky na nehty mě zaujaly :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři