Měla vlasy samou loknu

úterý, ledna 21, 2014

Ahoj krásky,
tak jaký byl váš vstup do nového týdne? Dnes k vám přicházím opět s fotkami z víkendu. Kromě toho, že jsem připravovala sestřenku na ples, běhala s malým bratránkem po bytě a učila se s tetou maturitní otázky do veřejné správy (lepší učení jsem zatím nezažila) jsem ze sebe stačila udělat i ovečku.Zásluha patří hlavně tetě, která mi během několika málo minut z mých rovných drátů udělala objem a vlny, ke kterým by vám nedopomohla ani Shauma.


Pokud jde o mě a o vlny, máme je ráda, ale pořád bych je mít asi nemusela. Dávám přednost přirozenějším vlnkám, které hravě zvládnete vytvořit s žehličkou na vlasy a ve kterých nebudete vypadat jako pudl. Ovšem pokud se chystáte právě na nějaký ples tak bych se toho nebála. Když si vlasy natáčím sama, začínám asi někde v místech nad ušima, vršek nechávám tak, jak je. Každopádně jsem si s těmito vlnami nemohla na nic stěžovat. I když mi je teta udělala od hlavy, po chvíli spadly a zůstaly krásně natočené jen dole. Vlasy jsem potom nijak nelakovala, prostě jsem vše nechala tak, jak to bylo. Docela nezvyk mít z vlasů do půl zad najednou vlasy po ramena.


Po vystavování se před zrcadlem jsem se ujistila v tom, že kónická kulma nesmí v mém vlasovém arsenálu prostě chybět. Máte nějaký tip na dobrou kulmu? Pokud máte nějakou doma, určitě mi zanechte komentář ;) Ráda se nechám inspirovat.

A co vy a kudrlinky?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Naprosto bozske zlato :-* takove vlny jsem mela jen jednou v zivote od skvele kamaradky kadernice. Take zvazuji koupi kulmy, tak snad casem

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, hrozně Ti to v kudrnatých vláskách sluší Veru :)!
    Pokud jde o mě, já si je natáčet nemusím, protože čím je mám kratší tak je mám kroucené od přírody a nesnáším to :D takže já většinou žehlím, i když teď už to tak časté není.

    OdpovědětVymazat
  3. Bože tie vlnky sú nádherné, kiež by moje vlny chceli byť také. Sekne ti to. Zaujímalo by ma ako dlho to trvalo...

    OdpovědětVymazat
  4. Máš úžasné vlasy! vlnky se mi vždycky hrozně moc líbí a je to příjemná změna:) bohužel já na tohle nemám čas, kulmováním mých vlasů zabiju vždycky třeba celé dopoledne,plus jako odměnu mám popálený krk:D

    OdpovědětVymazat
  5. No tééda ty vlasy ti moc sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne!
    Mne sa vlasy točia samé od seba. No stačí, že po nich prejdem kefou a sú rovné. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Máš krásné vlasy. Ono je ideální je takto natočit, protože po chvíli spadnou a jsou z nich takovéty přirozenější vlny. Nejlepší je to vlastně na druhý den.

    Mám skvělou kulmu a všem doporučuji. Navíc byla levná, asi byla v akci asi za 450,-. Je to CERA WAND, možná se to píše dohromady, ale nejsem si jistá. Je vážně skvělá.

    OdpovědětVymazat
  8. Krása! Ale já jsem ráda za svoje rovné vlasy :))

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jsi vážně jako andílek a koukám v jakém si to lebedíš krásném pokoji!

    OdpovědětVymazat
  10. Teda vyzerá to krásne fakt, takéto som nikdy na svojich vlasoch nemala, najkrajšie vlnky som zatiaľ mala spravené žehličkou, tou klasickou, ale sama si ich zo žehličkou veľmi robiť neviem. Na tvojich vlasoch sa mi páči hlavne ten trochu spadnutý variant, kedy pôsobia vlasy prirodzenejšie a voľnejšie.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři