Spotřebováno ◄LISTOPAD►

neděle, prosince 08, 2013

Ahoj krásky,
listopad utekl hrozně rychle, ani jsme se nenadály a byla tu první adventní neděle, dnes druhá, a já vám přináším post, ve kterém vám ukážu několik výrobků, které se mi podařilo za měsíc spotřebovat.


Playboy deodorant PLAY IT SPICY
Play it spicy mi vonělo z prvních třech Playboy vůní asi nejvíce, hned za ním byla Play it sexy. U těchto deodorantů jsem nezaznamenala nějakou speciální ochranu před pocením, šlo spíš jen o provonění. Delší dobu mi jen tak postával na poličce, takže jsem ráda, že už je prázdný a já ho tak můžu nahradit něčím novým. Playboy manie zas na chvíli utichla, tak uvidíme, jaký boom nám tenhle ušáček přinese příště.

Fa Pink Passion 24h deodorant
Z řady Pink Passion jsem měla ještě růžový sprchový gel, který voněl po žvýkačkách a umýt se s ním byla zkrátka radost. Deodorant sice už tak skvěle nevoněl, tedy ne přesně, jako sprcháč, ale spokojená jsem s ním byla. Určitě to s ochranou po dvacet čtyři hodin přehnali, je to to samé co u Playboye, vůně je přednější. Zkušenost dobrá, ale do budoucna ho kupovat neplánuji.

Balea Silber Glanz Shampoo
Tomuto tzv. fialovému šamponu od Balei se vyhněte velkým obloukem. Pokud doufáte, že za jeho pomocí stáhnete z vlasů nežádoucí žluté tóny, tak jste vedle. Tenhle šampon je slabý jako čaj. Víc se dočtete v mé recenzi ZDE. 


Essence 2in1 hand&nail balm
Tythle krémy jsem ukořistila v drogerii Douglas, byly za pár korun a tak jsem je vzala od každého druhu asi po 3. Konkrétně tento by měl pečovat jak o ruce tak o nehtovou kůžičku. Obsahuje vápník a výtažky z jogurtu, hezky se vstřebává a ruce hydratuje. Kupovat ho znovu asi nebudu, protože mě zaujala nová řada krémů na ruce od essence, kterou můžeme teď vidět v našich drogeriích.

NYC Skin Foundation Matching
Tenhle make-up od NYC bych zhodnotila jako takové průměrné BíBíčko. Za jeho cenu, který se pohybovala okolo padesáti korun nelze čekat zázraky. Pokud ale máte pleť bez nějakých vad a jde vám jen o sjednocení, můžete ho určitě zkusit. Plusem u něj je to, že vám udělá matný finish. Více v recenzi ZDE.

Essence Stay With Me 08 Deep Rose
Můj nejoblíbenější lesk na rty od essence je na dobro pryč. Objevila jsem ho až při likvidování určitých výrobků, když essence obměňovala svoji nabídku a bohužel tento odstín byl právě v těch, které měly jít pryč. Musím se podívat, jestli ho nějak neinovovaly, nebo se v nabídce nenachází, pokud možno, stejný odstín. Brala bych ho totiž všema deseti!


A co se podařilo za listopad spotřebovat vám? Máte s některými z těchto výrobků zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Lesk od essence vypadá hodně dobře:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám zkušenost ani s jedním. Mě se povedlo spotřebovat pouze pět produktů, bída. :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Lesk od essence miluji :)) A ty jejich tedka nové krémy no proste paráda! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Měla bych také někdy sledovat, co jsem v daném měsíci spotřebovala. Ne jenom nakupovat nové kousky.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři