Jsem REDHEAD, už zase..

pondělí, prosince 09, 2013

Ahoj krásky,
vůli mám většinou hodně silnou, ale těm krásným červeným barvám v drogerii jsem prostě neodolala! Navíc mě lákala ta představa, jak krásně by na světlém blond podkladu vynikla :)

Světlá místa na fotce jsou odlesky světla, před kterým jsem fotku pořizovala :) 
Sáhla jsem jen po barevném intenzivně červeném přelivu. I když byla moje proměna v "blond Barbie" pro okolí docela šok a těžko si na to zvykali, čas je kouzelník a udělal svoje a až by červená ztrácela na intenzitě, chtěla bych se ještě na nějaký čas k blond vrátit. V každé z barev se cítím jako nový člověk, každý odstín má totiž něco do sebe.

Čekám komentáře toho typu, že s takovou budu mít na hlavě za chvíli pleš, vlasy ztratí na kvalitě apod. Stojím si ale za tím, že pokud vlasy nabarvíte kvalitními barvami, nebo je zesvětlujete co nejšetrněji a navíc jim pak dopřáváte dostatek péče v podobě různých regeneračních zábalů a masek, tak jejich poškození by mohlo být minimální. Velkou inspirací je pro mě slovenská blogerka Deni Veverička, která je známá tím, že na svých vlasech už měla snad celou škálu barev. Má můj obdiv za její kreativitu ať už při barvení nebo při tvorbě líčení. Ať si dá totiž na hlavu cokoliv, vypadá pořád skvěle!

Poslední dobou se ze mě v jistých věcech stal jakýsi flegmoš. Je mi jedno, co si o mě myslí druzí, jak se na mě budou dívat za to, co udělám, co řeknu apod. Naučila jsem se starat se sama o sebe, mít jisté lidi někde a žít si svůj život. A víte co? Je mi skvěle! Chtěla bych pořídit nějaké kvalitnější fotky někde venku, aby barva hezky vynikla, protože na umělém světle mi ji foťák docela dost "žere".

Přeji příjemný zbytek večera!
Vaše A.

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Ta blond se mi moc líbila! Osobně nemám ráda barvičky červené...ale tobě sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Deni, však za chvíli budu zase blond, neplánuju u červené zůstat natrvalo :)

      Vymazat
  2. Ty jo, fakt dost dobrý! Tobě by slušelo snad cokoliv... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, to je tedy zase skok!!! :) uplne jsem cubrnela, kdyz jsem vcera uvidela fotecku!!! Je to opet zmena jako blazen, tesim se na dalsi fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O těch šocích mi zlato povídej, dnes jsem málem způsobila dopravní nehodu jak na mě jeden řidič zůstal koukat :D Fotečky určitě přidám ;)

      Vymazat
  4. Sakra! Už zas? :D Pořád něco nového. Tyo ale jako blond jsi byla úplná princeznička :-) Ta se mi líbila nejvíc. Ale neříkám, že tohle by ti neslušelo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K blond se vrátím Wendulko, taky jsem si v ní připadala moc dobře :) Tohle je jen přeliv a počítám, že během chvilky bude dole :)

      Vymazat
  5. A mě se zrovna ta Tvoje blond čím dál více líbila!:)
    Ale i tohle vypadá hodně dobře, červené vlasy jsou nádherné a v budoucnu i já plánuji nějakou takovou barvu:)

    OdpovědětVymazat
  6. No ty si krásna :) Červená sa ti veľmi hodí :)

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je hodně zajímavé :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. musím povedať, že červená ti naozaj sekne!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to dobře, jsi překrásná :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři