Katy Perry Killer Queen - recenze

sobota, prosince 14, 2013

Ahoj krásky,
dnes jsem si pro vás připravila recenzi na vůni, bez které v posledním měsíci nedám ani ránu. Řeč je o nové vůni Katy Perry Killer Queen.

Vůni Killer Queen můžeš v obchodech najít už od září 2013, kdy byl její prodej zahájen. Je to již třetí vůně, kterou tato zpěvačka vydala a sama dodala, že je naprosto odlišná od těch předchozích.

Sama Katy řekla, že při tvorbě tohoto parfému se nechala inspirovat písní skupiny Queen – Killer Queen. Není se proto čemu divit, že i její nová vůně nese stejné jméno. Právě píseň inspirovala Katy k tomu, aby vůně podtrhovala myšlenku silné a sebevědomí ženy u moci a přesně pro takové je vůně ideální.




Killer Queen je velmi intenzivní, ale přitom hodně hravá vůně, která je usazená v rubínovém diamantu, který vám bude připadat jako skutečné královské žezlo. Topper vůně je vyrobený ve tvaru korunky, na kterém se nachází iniciály Katy. Někomu by možná mohlo vadit, že vůně nemá žádný podstavec, na který by se dala postavit. To je skutečně jen banalita, protože už jen samotný položený parfém o sobě působí jako luxusní dekorace a bude se vyjímat v každé místnosti, kde ho zrovna odložíš.

Vůně je sladká, intenzivní a vydrží skutečně celý den. Rozhodně v ní nehledejte žádnou vodičku pro náctileté slečny. Toto je vůně pro skutečné královny.  V hlavě parfému jsou lesní plody, švestky a bergamot. Srdce nám poodhalí vůni celosie, jasmínu a plumerie a samotný základ ukrývá kašmír, pačuli a pralinky.

Ze začátku ovoce může vonět tak trochu po lihu, než některé kvalitnější kousky, to se ale během několika minut mění a z vůně se stává skutečný klenot, který se pyšní svým gurmánským podtónem a dřevitým základem.

Vůni seženeš v několika provedeních a to od 15ml EDP do 100ml EDP.
S vůní jsem naprosto spokojená a ihned se stala moji nejoblíbenější. Do těchto pochmurných podzimních dnů je naprosto ideální. 

Znáte tuto vůni? Jaký na vás udělala dojem?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. sladké vůně mám nejradši,vypadá hezky

    OdpovědětVymazat
  2. Tak po tejto vôni pokukujem už dlho, veľmi sa mi páči flakón :) určite si ju zaobstarám po Vianociach :)

    OdpovědětVymazat
  3. Chci ji vyzkoušet!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tu vůni naprosto miluju. Chodím okolo už od toho září a nemůžu se jí nabažit... Ještě jsem se nerozhoupala ke koupi, ale jsem si jistá, že už to dlouho nevydržím. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Musím uznat, že flakon je naprosto okouzlující. Vůni musím co nejdříve očichat :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři