Spotřebováno ◄SRPEN►

pátek, srpna 30, 2013

Ahoj krásky,
měsíc utekl jako voda a já jsem opět ze své kosmetické sbírky vyřadila několik produktů, které se mi podařilo spotřebovat. Pokud by vás zajímalo, které věcičky padly za vlast v měsíci červenci, na post se můžete podívat TADY.

Kdybych měla nějakým způsobem porovnat všechny spotřebované věci během dvou měsíců, v tom minulém to byla hlavně dekorativní kosmetika, kdežto teď vzaly za své různé pečující a čistící přípravky. Vrhnu se tedy na to.


Rituals sprchová pěna Tai Chi
Mé první dojmy z tohoto přípravku byly takové, že jsem si myslela, že se jedná o jakýsi mini deodorant, který by se skvěle hodil do kabelky. Při pečlivějším přečtení obalu jsem přišla na to, že se jedná o sprchovou pěnu. To pro mě byla rozhodně novinka. Od Rituals jsem zatím žádné jiné výrobky nevyzkoušela, takže jsem na pěnu byla zvědavá. Musím říct, že u mě získala všechny možné plusové body. Její vůně je hrozně příjemná, já z ní cítím čaj a silnou vůni citronu nebo limetky. A asi to nejlepší, po jejím použití z vás vůně jen tak nesleze. Někomu by to možná mohlo vadit, ale mě se ta skutečnost, že vylezu ze sprchy a voním, je naprosto úžasná! Určitě bych uvažovala o koupi plného balení.

Čistící pleťový gel Olay Essentials - Refreshing Face Wash
Tento gel jsem se snažila používat co nejvíce, abych ho brzy spotřebovala. Dávám to za vinu tomu, že se jednalo o dost tekutý gel v tubě. Já mám raději výrobky s hutnější konzistenci a moc se mi nelíbí, když mi po obličeji něco teče a já mám co dělat, abych to vše pochytala. To je ovšem jediné mínus, které bych gelu vytkla. Většinou jsem ho používala na dočištění obličeje, když už jsem byla bez poskvrny (make-upu). Má nádhernou vůni, ze které jsem cítila hlavně osvěžující okurku. Po vyčištění zanechával pleť hezky jemnou, hebkou a nijak ji nevysušuje. Gel bych si určitě koupila znovu, ale momentálně se mi doma nahromadilo víc výrobků tohoto typu, takže budu hlavně spotřebovávat. 

Palmolive Mediterranean Moments sprchový gel
Sprchový gel známý především z televizních reklam. Musím se přiznat, jak nejsem žádný televizní fanatik, tak na tuto řadu sprchových gelů a mýdel jsem se těšila. Byla jsem moc ráda, když se plné balení gelu objevilo v Ladyboxu. Vůně gelu i on samotný byl super. Právě proto se po něm jen zaprášilo. Užitek jsem z něj tedy neměla jen já, ale celá moje rodina. Díky výtažkům z olejů zanechává pokožku krásně hebkou a příjemně ji provoní. Určitě ho koupím.

Gliss kur hair repair - minutová péče
Řadu hair repair od Gliss Kuru jsem si naprosto zamilovala. Vyzkoušela jsem z ní spoustu přípravků a nejvíc jsem si zamilovala sprej, díky kterému se rozčesávání vlasů po umytí stávalo přímo procházkou růžovým sadem. Navíc sprej krásně voněl a vlasy zanechával hebké a nadýchané. Tato maska působí podobně, vlasy krásně provoní a jsou po ni jemné. Nenadchla mě ale tak, jako sprej (vlasová kúra), kterou jsem používala a mám v plánu se k ní vrátit. 

Máte s některým z těchto výrobků zkušenosti? 
Budu se těšit na vaše komentáře :) 
Vaše A. 

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ritual pěnu tu jsem hrozně chtěla vyzkoušet.. cítila jsem ji jednou nevím už ani kde a od té doby po ní toužím! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji zkus beruško, protože je vážně skvělá! Já ji určitě budu pořizovat v plném balení, nádherně voní!

      Vymazat
  2. Ty sprchový pěny Rituals jsou super a tahle varianta navíc úžasně voní:) Už jsem měla plné balení, jen mi přišlo, že byla nějak moc rychle pryč :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla úplně stejný pocit i z toho malého balení, ale stojím si za tím, že mi ji někdo vyplácal :D

      Vymazat
  3. Rituals nikdy nezklame!:)
    perko101.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. žádný výrobek jsem ještě nezkoušela, ale docela jsi mě nalákala na tu masku na vlasy:)

    OdpovědětVymazat
  5. Nic z toho jsem ještě nezkoušela ;)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři