Řasenka Maxfactor 2000 Calorie - recenze

sobota, srpna 10, 2013

Ahoj krásky,
po dlouhé době si tu dáme jednu recenzi. Jak jste se mohli dozvědět v předchozím článku, z mé kosmetické taštičky odešly do věčných lovišť hned dvě řasenky najednou. To mě donutilo poohlížet se po nějaké nové. Jelikož je léto a víc jak u televize nebo u počítače se snažím užívat si sluníčka, neměla jsem moc přehled o novinkách mezi řasenkami. Zapátrala jsem tedy až v drogerii.



Pod ruku se mi dostala řasenka od Maxfactor 2000 Calorie. Ve stojanu s výrobky byl i letáček s nějakým povídáním o řasence. Slibuje zvětšení objemu až o 300% a řasy má prodloužit a zahustit. Obsahuje tekuté krystaly, díky kterým řasy nabudou na objemu, duální polymerové systémy a přírodní vosk.

Do řasenky jsem se zamilovala už na první pohled. Černé balení v kombinaci se zlatým písmem působí velmi luxusně a je to prostě stará dobrá klasika. Líbí se mi také, že řasenka není nijak tvarovaná. Díky mé oblíbenkyni od NYC (New York Color) jsem měla problémy zapnout i kosmetickou taštičku, kolik zabírala místa společně s ostatními zkrášlovadly.

Už při první aplikaci jsem si ji zamilovala. Řasy mi neslepila, ba naopak, oddělila je, hezky prodloužila a přidala jim na délce. Co se týče objemu, rozhodně se vám nezvětší o 300% :) Zařadila ho bych spíš mezi takové průměrné objemy. Řasy mi řasenka spíš prodloužila, čemuž dávám i větší přednost.



Pokud jde o kartáček, patří mezi ty rovné, jednoduché, obyčejné, říkejte mu jak chcete, ale pro mě jsou tyhle kartáčky ty nejlepší. Lepší jak nějaké hřebínky nebo plastové spirály. Skvěle se mi s nimi pracuje a díky zúžené špičce s ním zvýrazníte i ty nejmenší a špatně dostupné řasy.

Řasenka se mi na očích nedrolí a vydrží celý den bez upravování. Můžu vám říct, že tohle rozhodně nebude moje první ani poslední balení této řasenky. Někoho by možná mohla odradit její cena, která se pohybuje od 100,- do 300,-. Pokud je ale na řasenku nějaká akce, dá se sehnat výhodně.

Pohled před a po aplikaci :)

Řasenka ode mě získává 4 body z 5 možných. Ten jeden ztrácí za slibovaný objem. Možná některé z vás krásný objem vykouzlila, ale mě bohužel ne.

Máte s touto řasenkou zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Zkušenosti s ní nemám, ale už jsem o ní slyšela tak desettisíckrát:D! Vypadá skvěle, i když já si na tyhle kartáčky nepotrpím. Krásná očka beruš! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenosti s ní žádné nemám, ale dobře jsi mě navnadila :D :* Vypadá skvěle!! A o obale nemluvím- luxusní :)

    OdpovědětVymazat
  3. práve ju používam a musím povedat, že po nejakých recenziách som od nej čakala viac... pride mi taka, ako keby mi nevedela riasy dobre zvýrazniť. Zdá sa mi, ako keby bola od začiatku taká suchá...

    OdpovědětVymazat
  4. Používám jen ji :) ale hodně dobrá mi teď přišla ta oranžová Scandal eyes s maxi steteckem, udelala mi stejny efekt, mozna i trosku lepsi :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zkušenosti s ní mám, ale vůbec mě nenadchla. Řasy mi nedělala nic moc a už jsem její nákup nikdy později neopakovala.

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjooo!!! Ta aplikace mě překvapila, řasy nejsou vůbec slepené :) díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  7. Táto patrí medzi moje stálice už pár rokov, avšak má jednu nevýhodu, veľmi rýchlo vyschne. Ale je úžasná, v tom, že vydrží celé hodiny a nikdy neopadáva, nedrolí sa a nezlepuje!

    OdpovědětVymazat
  8. Mám zkušenost pouze s typem curl a milovala jsem jí, asi zkusím i tuto =*

    OdpovědětVymazat
  9. Nejlepší řasenka, jakou jsem kdy měla :-) používáme tuhle skoro celá rodina ženských :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři