Spotřebováno ◄ČERVENEC►

pátek, srpna 09, 2013

Ahoj krásky,
jelikož moje kosmetická taštička začala být čím dál plnější a téměř praskala ve švech, řekla jsem si, že by bylo rozumné z ní nepotřebné, přesněji vypotřebované věci vyhodit.


1. Řasenka miss sporty PUMP UP LASH
Tahle řasenka je už asi třetí balení, které se mi doma kdy objevilo. Pokaždé jsem ji dostala, ať už na Vánoce nebo na narozeniny a dárku jsem rozhodně nelitovala. Když byla úplně nová tak mi dost vadilo, že na kartáčku bylo až moc barvy, kterou když jste neotřely, tak vám slepovala řasy. Postupem se to ale lepšilo. Tahle řasenka mi vykouzlila krásné řasy. Jelikož značku miss sporty dvakrát nevyhledávám, netroufám si říct, zda bych si ji sama od sebe koupila v drogerii.

2. Řasenka miss sporty LASH ALL IN 1 MILLIONAIRE
Opět další řasenka od miss sporty, kterou jsem si tentokrát koupila, když byla v akci a já měla o řasenky doma nouzi. Téhle koupě jsem rozhodně nelitovala. Udělala krásné řasy, neslepovala je, hezky oddělovala a řasy s ní vypadaly přirozeně. Jediné mínus je asi to, že se během chvíle oloupal celý potisk. Každopádně jsem na řasenku dělala recenzi, takže se můžete podívat ZDE

3. Dermacol make-up cover
Pokud jde o tento make-up, vyhrál to u mě na celé čáře. Pokud hledáte skutečně krycího pomocníka, který vám vykouzlí pleť porcelánové panenky, rozhodně se na něj podívejte. Někomu by možná vadilo, že je více hutnější kvůli své krycí schopnosti a nebude se určitě hodit pro zralou pleť, protože dost leze do vrásek. Při koupi tohoto make-upu jsem byla naštvaná sama na sebe, nebo spíš na zaměstnankyně v našem Rossmannu? K dostání totiž byly jen dva odstíny, přitom ve škále tohoto výrobku je jich snad 14! Jsem ráda, že se mi ho podařilo spotřebovat ještě dřív, než jsem se začala opalovat, protože teď mi absolutně nesedí. Určitě je to výrobek, který koupím znovu, jen si dám záležet na výběru odstínu :) Recenze TADY

4. Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector - light
Myslím si, že výrobek není třeba představovat a sálodlouze se o něm rozepisovat :) BB creamy používám hlavně v létě, kdy pleť nechci zatěžovat make-upy a nechat ji dýchat. Když jsem celý den doma, u babičky nebo se chystám k vodě, nelíčím se vůbec. Ráda bych zkusila i nějaký BB cream od jiné značky, tak uvidíme, který mě do budoucna osloví ;) 

5. Krém Sans Soucis
Tento malý vzorek krému Sans Soucis, který jste mohli najít v únorovém Ladyboxu taky padl za vlast. Samotný jsem ho nepoužívala, ale skvěle se hodil k míchání různých make-upů, které byly moc hutné nebo příliš tmavé ;) 

A jak jste na tom vy se spotřebou kosmetiky? Kdy jí spotřebujete nejvíce?
Přeji krásný zbytek dne!
Vaše A. 

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Od DC to chci vyzkoušet, jinak miss sporty moc nevěřím ale ostatní výrobky jsou fajn a článek máš hezky připravený. Určitě bys mohla zkusit video na obsah té tvojí teď už uklizené taštičky <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elinko moc děkuji :) Do DC rozhodně jdi, je vážně super jen si fakt dej záležet na výběru toho odstínu, já se doma mlátila hlavou o zeď když jsem pak na internetu viděla tu širokou škálu a u nás v regálu jen dvě čísla :-/ Jej, video? Myslíš?? :D No, dvakrát si nevěřím ale uvidíme ;) Třeba z toho něco bude :) <3

      Vymazat
  2. Já mám Dermacol make-up cover v odstínu 211, zkus ten :) mě sedí výborně, tedy pokud jsi neměla zrovna tenhle odstín. BB cream od Garnieru mám a jsem spokojená :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla 213, ale zdál se mi na mě moc tmavý tak snad ta 211 bude lepší ;) děkuji za tip Romanko ;)

      Vymazat
  3. díky za článek. Co se týče Miss Sporty, nedám dopustit na jejich žlutou řasenku :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač Lucinko, žlutou říkáš? Tak po té se podívám ;)

      Vymazat
  4. Dík za tip na řasenku, na ty od Miss Sporty koukám v drogerii už dlouho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji tu č. 2 ;) pokud chceš krásné a přirozené řasy, s ní budeš určitě spokojená :)

      Vymazat
  5. DC Make-up mě už dlouhou dobu láká, jelikoéž používám acnecolor a četla jsem, že jsou si dost podobný. Proto by mě zajímalo, pokud máš zkušenost s acncolorem tvé porovnání...:)) Budu ráda! :)
    Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nicolco, acnecolor jsem také kdysi používala a přemýšlím, že si ho koupím znovu. Měla jsem tmavší odstín, který jsem taky musela míchat, protože byl moc tmavý a světlý na mě byl zas moc světlý :D Každopádně si mi dala námět na článek, ve kterém bych ho mohla s Dermacolem porovnat, takže moc děkuji a budu se snažit co nejdříve vyhovět ;)

      Vymazat
    2. Dobře, dobře..budud se těšit!!!! :))
      Nicol

      Vymazat
  6. Dermacol make-up cover na něho mám zálusk dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  7. I já teď dělala článek spotřebováno:)) Jinak já mám DC v odstínu 213.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se určitě podívám ;) Také jsem si kupovala 213 a potřebovala bych světlejší :(

      Vymazat
  8. Dermacol je fakt nejlepší! Neměla jsem nikdy lepší make-up!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Pěknej článek ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři