NO.1 LASH aneb Angel-ina* testuje

čtvrtek, listopadu 29, 2012

Zdravím,
jsem moc ráda, že jsem měla možnost otestovat toto sérum pro růst řas. Musím říct, že nepatřím mezi ty typy lidí, kteří by byly ochotni zaplatit takovou sumu za to, aby měli krásné a dlouhé řasy. Ano, se svými řasami nejsem moc spokojená. Připadají mi krátké ale nikdy jsem nevyzkoušela nějaké prodlužování jako je například prodloužení pomocí permanentních řas. Přijde mi to jako zbytečnost vyhazovat několik stovek každé 3 týdny (ani přesně nevím, po jaké době se chodí na doplnění). Když už jsem šla na nějakou akci a chtěla jsem mít pohled mrkající panenky, sáhla jsem po umělých řasách a normálně si je nalepila lepidlem. Toť vše.

Momentálně jsem po 1. týdnu testování, vše fotím a dokumentuji, aby šel po nějaké době (snad) vidět rozdíl a já se o něj mohla společně s vámi podělit. Jsem zvědavá, jestli mi toto sérum dokáže za měsíc udělat z mých krátkých chudinek dlouhé a sexy řasy.

Pokud chcete něco vědět o séru, určitě se podívejte na tento odkaz http://www.no1lash.com/

Jsou to oficiální stránky séra na řasy, které testuji. Protože koncem prosince (až po měsíčním testování) se tu objeví velký článek skrz samotné testování, nebudu tu vypisovat vše možné o séru. To si přečtěte právě na oficiálních stránkách. Se svými zkušenostmi se sérem atd. se s vámi podělím asi tak za měsíc.


Nakonec cena. Sérum seženete od 2.900,- Kč. Takovou částku bych si jako chudá studentka nemohla dovolit a navíc by mi ta cena za prodloužení mých řas asi ani nestála.


Slyšeli jste už o tomto séru? Máte s ním některá zkušennosti?

You Might Also Like

5 komentářů

  1. O tomhle slyším uplně poprvé, za tu cenu by to musel být zázrak, abych do toho šla.. vím, že na řasy pomáhal riciniový olej, ale nedá se sehnat.. i když jsem se ptala jen v jedné lékarně...

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem na ten výsledek zvědavá. Hezky to zdokumentuj. Naštěstí to nepotřebuji, tedy myslím. Dělám to jako ty, když potřebuji, použiji umělé jednotlivé.

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy jsem o ničem podobném neslyšela a i kdyby jo, díky t ceně bych si to určitě nekoupila :D Já mám naštěstí řasy dlouh, takže to ani nepotřebuju:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hrozná cena! Měla jsem několik sér, různé značky za různé ceny, ale musím říct, že nejlepší je překvapivě Dermacol...

    Hezký víkend!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  5. Nejsem tak bohatá, abych si mohla kupovat levné věci. To přesně sedí na tohle sérum. Je sice drahý, ale opravdu funguje. Používám ho čtvrtý měsíc a už mám řasy o 3 mm delší a je to fakt super změna:-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři