BIODERMA Sébium moussant - pěnivý gel

středa, října 24, 2012

Zdravím,
na mém blogu jste mohli zaznamenat několik článků o tom, že dělám jakousi pleťovou očistu a zkouším všechny výrobky, které mi přijdou pod ruku. Tak se to stalo i s tímto skvělým pěnivým gelem od Biodermy. Co si budeme povídat, Bioderma je sama o sobě super a zatím mě žádný jejich výrobek nezklamal. Jaký na mě udělal dojem tento pěnivý gel? To si pojďme říct právě teď.

Tento gel jemně čistí vaši pokožku, snižuje vylučování kožního mazu a díky komplexu Fluidactiv koriguje sekreci a také reguluje kvalitu mazu.

Co od gelu očekávat?
- čistí pokožku a reguluje maz
- je vhodný na tvář i tělo
- neobsahuje mýdlo

Velké plus tohoto gelu je, že nedráždí oči. Použít ho můžete i dvakrát denně.

Zachází se s ním jako s běžnými čistícími pleťovými výrobky. Na navlhčenou pleť naneste trochu gelu a pleť masírujte. Z gelu se stává pěna. Potom stačí pleť jednoduše opláchnout vodou a obličej jemně vysušit ručníkem.

Co na něj říkám já?
Musím říct, že na mě udělalo dojem samotné balení. Líbí se mi barva gelu a zelená pumpička taky :D Každopádně po jeho vyzkoušení jsem byla naprosto uchvácena výsledkem. Gel jsem použila večer, kdy jsem se odlíčila, šla do sprchy a pak si ještě pleť vyčistila. Věřte tomu nebo ne, ráno jsem si připadala tak nějak... hezčí :D Pleť jsem měla hezky jemnou, bez nečistot a do následujícího dne jsem šla s hřejivým pocitem u srdce, že jsem konečně našla dobrého pomocníka, co se péče o pleť týče. Rozhodně ho vyzkoušejte, gel je vážně super. K dostání je v mnoha internetových eshopech a jeho cena se pohybuje okolo tří stovek :)

Máte s tímto gelem nějaké zkušenosti? Pokud ne, rozhodně gel vyzkoušejte. Nebudete litovat ;)

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Možná ho vyzkouším, ale ještě nevím.. líbí se mi, že je i pro citlivé očíčka :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři