EXPEDO.CZ│MŮJ NOVÝ TOALETNÍ STOLEK

středa, května 05, 2021

 Ahoj krásky,

jak se vám daří? Užíváte si pozvolné rozvolňování? Jarního sluníčka? Já moc! Konečně mohu chodit do práce, dělat to co mě baví, vidět svoje oblíbené známé tváře a v neposlední řadě si konečně plním sny. 

Už jednou jsem vám v jednom z předchozích článků psala, že mám v plánu být sobec, ovšem v tom nejlepším slova smyslu. Zjistila jsem, že ve snaze vše zvládnout, ať už v domácnosti, v zaměstnání, v péči o děti, zapomínáme na sebe. Já jsem navíc taková, že bych se rozdala jen, aby se moji nejbližší měli dobře. Nebudu lhát, že ne vždy se mi to vrátí, každopádně co vám tím chci říct. Začala jsem se zajímat o sebe. O to, co mě dělá šťastnou, co mě baví, naplňuje, co chci zkusit nebo po čem už dlouho toužím. Ono totiž když jste uvnitř sebe v pohodě, všechno ostatní jako by se rázem začalo měnit k lepšímu, vše vidíte v růžovějším světle a na tom světě se hned o něco lépe žije. 

V té mojí cestě za spokojenějším já jsem se zaměřila hlavně na pocity, emoce apod., ale je tu i pár hmatatelných věcí, po kterých jsem prahla a jednu si po dnešním dnu už mohu odškrtnout ze seznamu. Už jako náctileté se mi pro uložení kosmetiky nebo nalíčení líbily toaletní stolky. Místo, které by bylo jen moje. Koutek, ve kterém bych se věnovala sama sobě, kam by přišly všechny ty šminky, které schovávám různě po skříních v krabicích, protože se mi pořádně nikam nevlezou nebo je už nemám kam schovávat. Místo, kde by mohly vznikat oslnivé looky, o které bych se mohla podělit s vámi prostřednictvím blogu. A teď ho mám. Hodně dlouho jsem byla přesvědčená o tom, že když už stolek, bude to takový ten bílý se zahnutými nožkami a oválným zrcadlem. Čím jsem ale starší, zamlouvá se mi minimalismus a šlo mi také o praktičnost, aby byly všechny ty věci kam dát. Ono sice vystavený rtěnky nebo parfémy na stolečku budou jistě fajn, ale utírejte z toho prach. A že u nás se sakra práší... 

Moje volba padla na minimalistický toaletní stolek se zásuvkami. U něj si můžete zvolit, jestli vám víc vyhovuje pravá nebo levá varianta (podle toho, na které straně se nachází zásuvky). Nechybí ani velké zrcadlo, které mi manžel, doufám, brzy přivrtá :D Stolek jsem si umístila zatím k sobě do studia. U nás doma už na něj totiž není místo. Až bychom byly v domečku, určitě by putoval do naší ložnice. Každopádně, teď mi skvěle poslouží, protože pokud mi vše vyjde tak, jak jsem si naplánovala, budu moct u sebe ve studiu nabídnout další službu spojenou se zkrášlováním, takže stolek rozhodně přijde vhod. 

Stoleček mám z webu Expedo.cz, kde najdete nepřeberné množství nábytku do ložnice, kuchyně, obývacího pokoje nebo koupelen či kanceláří. Já odtud budu ještě brát jednu židli, kterou chci právě ke stolku, aby byl rožek útulným místem, kde je radost posedět. 

Co vy a toaletní stolečky? Máte? Chtěly byste?

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Toaletní stolek nemám a ani bych ho nejspíš nechtěla, stejně se líčím u počítače a jsem zvyklá koukat na YouTube při tom.. :) ale ten tvůj vypadá hezky, určitě ti bude skvěle sloužit :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Ten vypadá krásně. Jednoduchý, ale praktický. :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři