TISKAŘÍK.CZ │Hledáš krásný dárek? Zkus fotoobraz!

pondělí, prosince 07, 2020

Ahoj krásky,
jak jste na tom s vánočními dárky? Už máte vše, co potřebujete, nebo necháváte vše na poslední chvíli? Já jsem dárky sháněla průběžně od září a teď můžu s klidem říct, že mi už nic nechybí a pro všechny nějakou drobnost mám.

Určitě mi dáte za pravdu, že shánění dárku může být rok od roku těžší. Každý všechno má, když někdo něco potřebuje, tak si to v průběhu roku pořídí a spojit dárek zároveň s originalitou nebo praktičností mnohdy není jen tak. Kvůli pandemii, která v Česku tento rok panuje, jsem většinu dárků řešila hlavně přes internet. Jak už jsem se zmínila výše, pro každého mám něco, ale zároveň jsem chtěla nějaký společný dárek, který bychom si nadělili s manželem. Loni to bylo druhé miminko. Letos jsme se do žádných větších akcí nepouštěli :D a tak na nás pod stromečkem bude čekat tento krásný obraz. 


Miluju dárky z fotek! Nechala naše dětičky nafotit a tak se mezi dárky objevují i ty, na které jsem použila právě fotky z vánočního focení. Ty jsou zatím velkým překvapením pro všechny v naší rodině, tak doufám, že z nich budou nadšení. Focení jsem naštěstí stihla ještě před tím, než se musely veškeré služby zavřít. Každopádně, pro tento obraz jsem si dětičky musela vyfotit sama. Původně jsem na něj chtěla použít fotky z focení, kam jsme měli jít celá rodina, ale bohužel z termínu sešlo. Tak snad na jaře... 

Po nějakém velkém obrazu z fotek jsem  koukala už delší dobu, takže jsem moc ráda, že konečně nám jeden takový bude zdobit náš obývák. Objednala jsem ho na webu Tiskarik.cz. Jde o firmu zabývající se zpracováváním fotografií na nejrůznější způsoby. V nabídce najdete již zmíněné obrazy, fotoknihy, fotografie, ročenky, pexesa, milníkové karty a spoustu dalšího. Co rozhodně stojí za vyhotovení, je i fotokalendář, který je zároveň skvělým tipem na dárek! A víte, co pro mě bylo velkým překvapením? Že firma sídlí asi 15km od místa, kde bydlím :D Takže je mám na dosah ruky a to beru jako velké plus, protože jsem u nich rozhodně nenakupovala naposledy!

Co vy a dárky z fotek? Já jsem jejich velkým zastáncem a produkty, které najdete na webu, vám mohu jedině doporučit! 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Fotodárky jsou také mé oblíbené, je to krásná vzpomínka, která potěší snad každého. :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři