MŮJ VÁNOČNÍ WISHLIST

úterý, prosince 08, 2020

 Ahoj krásky, 

za chvíli jsou tu Vánoce. Vzhledem k aktuálnímu dění ohledně pandemie nebudou asi takové, jaké je všichni známe. Já jsem si ale řekla, že si Vánoce vzít nenechám. Těším se na ně totiž tak, jak už dlouho ne. Ty loňské byly plné očekávání. Přesně na 24.12. jsem měla termín porodu s Honzíkem a tak jsem byla pořád ve střehu, jestli už to na mě náhodou nejde :D Nešlo. Nechal nás navštívit 25.12. všechny příbuzné a na svět se dostal až 26.12. v 10:39, kdy jsem od čtvrt na osm ležela na porodním boxu, kontrakce jsem se snažila brát jako něco, co mě dostává blíž a blíž k miminku a než jsem se nadála, byl tu s námi. Obavy ohledně Vánoc jsem měla hlavně kvůli Magdalence. Bála jsem se, abych ji neochudila o takovou tu vánoční atmosféru, dárečky, pohádky apod. Ale jak jsem psala, Honzík si to načasoval nejlépe, jak mohl. 

S dětmi jsou Vánoce úplně jiné, lepší. Dostanou zcela nový rozměr a já se na ně letos moc těším. Dárky už mám téměř vyřešené. Jakmile otevřely obchody, nakoupila jsem poslední drobnosti a mám hotovo. Velkou část kosmetiky jsem pořizovala na webu Notino.cz, kde na mě v košíku ještě několik věcí čeká. Teď bych vám tu ale ráda ukázala věci, na které mám zálusk já. Jako tradičně mi moc nezáleží, jestli je najdu pod stromečkem, nebo ne. Pro mě je to takový wishlist s věcmi, které bych si pořídila do budoucna tak, jako tak. 

Věcí, bez které nemůžu existovat, je diář. A ne jeden. Na každý rok si pořizuji hned dva. Jeden je pouze "nehtový", kde řeším se zákaznicemi termíny, píšu si materiál, který potřebuji koupit atd. a ten druhý je můj, osobní. Několik let po sobě jsem volila diáře od Albi, ale letos si z nabízených designů u denního diáře, který potřebuji, nějak nemůžu vybrat. Takže zatím koukám a snad narazím na ten, který nakonec objednám. 

Po čem koukám delší dobu, je nějaká prostorná shopper kabelka. Víc, než na nákupy a vysedávání někde po kavárnách s kamarádkami, kabelky tohoto typu využívám na svoje věci a vše potřebné pro děti. Prostě tam vše naházím a jdu. U té současné už dostávají hodně zabrat ucha, takže nová přijde rozhodně vhod.

Boty. Ty už mám zabalené a schované pod stromeček. Ale řeknu vám, hodně jsem váhala, jestli si je vzít hned, nebo počkat :D Ale vydržela jsem to kdysi s Iphonem, vydržím to i teď :D

Ještě před Vánocemi se chystám po hrozně dlouhé době ke kadeřnici. Nějaký větší "zásah" na vlasech jsem absolvovala snad před třemi lety, když se Magdalenka narodila. Měla jsem blond ombré, na které jsem přes léto házela nejrůznější barevné šampony a bylo to super. Potom jsem byla jen na rychlém zastřižení konečků a zkoušce účesu na svatbu. Víc nic. Takže se těším. Všimla jsem si, že hodně žen na podzim/zimu vlasy ztmavuje a sahají po čokoládových nebo kaštanových odstínech, já budu zesvětlovat. Ale s citem. Blondýna už ze mě nikdy nebude. To vím jistě :D No a právě skrz to zesvětlení jsem se koukala i po vhodné péči na vlasy. Hodně se mi zamlouvá šampon Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet. U něj by rozhodně nezůstalo. Řada má kondicionér, masku nebo finální péči. 

Přemýšlela jsem, jestli si letos "přát" nějakou vůni. Nějaké mi v koupelně na poličce ještě stojí poměrně plné, ale jestli bych si nějakou pořizovala, byla by to Lancôme Idôle parfémovaná voda

A pokud máte na nějakou vůni zálusk také vy, určitě nepropásněte aktuální nabídku na vánoční dárky, která na Notinu právě běží. Sleva se vztahuje na vybrané produkty označené vánoční baňkou. Čím víc baněk, tím větší sleva a příjemná je rozhodně i doprava zdarma.

Nákupům zdar! Co byste pod stromečkem chtěly najít vy? 

Mějte se krásně!

Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ahoj,
    vybrala sis pěkné dárky, doufám tedy, že je všechny dostaneš:-) Já jsem si přála k Vánocům nový notebook, ten můj stávající už opravdu dosluhuje. kromě toho by se mi líbila nějaká kosmetická sada nebo parfém:-) Jsem moc zvědavá, co nakonec pod stromečkem najdu:-) Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz
    PS: zvu tě ke mně na blog, kde právě probíhá soutěž o kosmetický balíček

    OdpovědětVymazat
  2. Ať pod stromečkem najdeš vše, co si přeješ! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Diář jsem si letos objednala z Bella Rose a jsem moc spokojená. Kabelku jsem měla na wishlistu taky, nakonec jsem si ji vybrala sama, přítel na tohle moc není :D a k tomu i peněženku :D

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři