Čistící kartáček na obličej ETA FENITÉ 1352

úterý, října 20, 2020

 Ahoj krásky,

čím jsem starší, tím víc pozornosti věnuji péči o pleť. Pravidelně se odličovat a používat vhodnou pleťovou kosmetiku, to je pro mě momentálně základ. Co je pro mě ovšem nejdůležitější, je čištění. V dnešní době je na trhu nespočet pomocníků, kteří nám pomohou s odstraněním nečistot nebo makeupu a právě o jednom takovém bude dnešní článek. 


Čistící kartáček na obličej ETA FENITÉ 1352

Měla jsem možnost vyzkoušet silikonový čistící kartáček na obličej ETA Fenité 1352. Kromě odstranění všech nečistot z pleti dokáže pokožku prokrvit a díky tomu bude pleť působit svěže a mladistvě. Kartáček má tři režimy čištění, takže je jen na vás, jakou intenzitu si zvolíte a která vám bude nejvíc vyhovovat. Nechybí ani dvouminutový časovač pro optimální dobu čistění a po hodině nabíjení vydrží cca 90 minut provozu. A asi nejdůležitější věc pro pohodlné používání - je voděodolný, takže s klidem si ho můžete vzít do sprchy a pleť vyčistit rovnou při sprchování. 

Kartáček má podle mě ideální velikost, která akorát padne do ruky. Příjemně se s ním manipuluje. Jeho hlavice je dostatečně velká, aby vyčistila větší plochy na obličeji, jako jsou tváře nebo čelo. S ostatními částmi si také dovede poradit, to se nebojte. V jeho horní části jsou štětinky o něco širší, každopádně dovedou pleť perfektně namasírovat a vyčistit zároveň. 

Čistící kartáček na obličej ETA FENITÉ 1352

Čistící kartáček na obličej ETA FENITÉ 1352

Nejlepší je použít ho společně s nějakým čistícím gelem. Je jedno jaký. Pokud máte svůj oblíbený, klidně ho použijte. Určitě uvítáte i chytrý časovač, který každých 20 vteřin přeruší vibrace, aby vás upozornil, že je třeba změnit část obličeje, kterou zrovna čistíte. Rychlost čištění ovládáte jedním tlačítkem, které zároveň slouží pro zapnutí i vypnutí kartáčku. Výsledkem je krásně čistá a svěží pleť. 

V balení najdete sáček pro praktické uskladnění a nabíjecí USB kabel. Pokud by vám neseděla modrá barva, k dispozici je i slušivá zelená. Svůj kartáček mám z webu www. holime.cz, kde najdete veškeré produkty a pomocníky pro holení, zastřihování (ať už vousů či vlasů), depilátory, epilátory, ale také kosmetiky vhodnou k péči o tělo i obličej.

Čistící kartáček na obličej ETA FENITÉ 1352

Pokud vás kartáček láká, ale nechce se vám za něj dávat velké peníze, toto je levnější, ovšem vůbec ne horší, varianta. Já jsem s ním nad míru spokojená a věřím, že vy budete taky. 

Používáte nějaký kartáček pro čištění obličeje?

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Skvělý tip! O nějakém jsem uvažovala a možná mu dám také šanci. :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři