DERMACOL EAT ME

sobota, července 04, 2020

Ahoj krásky,
recenze na novou kolekci od Dermacolu je konečně tady! Jak už jistě víte, celá kolekce dostala název Eat me a je tedy jedním slovem k nakousnutí. Každý z produktů evokuje nějakou příchuť, a protože je škála široká, věřím, že si každý přijde na své. Pokud vás zajímá, co vše kolekce nabízí, pokračujte směle ve čtení. 

DERMACOL EAT ME

Začnu produktem, který si mě získal na první přivonění. Jde o podkladovou bázi pod makeup Primerstachio. Inspirací pro tuto bázi byla pistácie, takže není divu, že víčko skleněného balení dostalo štítek s texturou pistáciové zmrzliny. Báze obsahuje pistáciové a monoi máslo. Krásně voní, příjemně se roztírá, pleť nechává jemnou, matnou a jejím úkolem je zvýšit odolnost make-upu. A její jediné mínus? Smrdí málem :D Brala bych ji nejraději v takovém provedení, ve kterém dělá Dermacol peelingy :D Ale na druhou stranu, osobně báze používám jen na nějaké honosnější líčení, nebo když opravdu potřebuji, aby mi makeup vydržel celý den, takže toto balení je dostačující. Pocitově  mi na pleti přijde o něco těžší než třeba báze White Magic, ale za sebe to nevidím jako nějaké velké mínus. 

DERMACOL EAT ME

DERMACOL EAT ME

Makeup Creamy Sú foundation, který je pod záštitou jednoho lahodného dezertu - tiramisu. Textura makeupu je krémová, připomínající mascarpone. Měl by mít matný finish, který evokuje posyp kakaa, line se z něj vůně kávy a představte si, že v něm najdete i kávové zrnko na ozdobu. Musím říct, že celkový koncept se mi hrozně líbí, ta myšlenka, vůně, všechno. Ale v praxi nějak nevím. Když jsem odšroubovala víčko, ve skle se krčil zdrcnutá hmota s tmavě hnědým "cosi" a mě se honilo hlavou, co s tím mám jako dělat. To tmavé totiž také barvilo a nějak jsem si nedokázala představit, že do makeupu namočím štětec a na obličeji budu mít najednou dva odstíny (které se možná na pleti smíchají, nevím, nebo aspoň v tu chvíli jsem nevěděla) a výsledkem bude flekatý a nerovnoměrný finish. Zkoušela jsem vše smíchat dohromady, ale moc dobře mi to nešlo. V makeupu zůstaly malé tmavě hnědé kousíčky a makeup měl tím pádem i jiný odstín. Ten mi naštěstí vyhovoval, takže makeup s největší pravděpodobností využiju. Ten matný finish mě na něm totiž baví. Odstíny jsou dva a mě vyhovuje ten světlejší, tedy číslo jedna. Vyfotila jsem vám ten tmavší, který by mi sedl v případě, že by se mi poštěstilo na sluníčku chytit nějakou pěknou bronzovou barvičku. Tak uvidíme, léto ještě nekončí :) 

DERMACOL EAT ME

DERMACOL EAT ME
Creamy Sú Foundation inspirovaný dezertem tiramisu

Další novinkou jsou šťavnaté lesky na rty Lip Shake. Vybrat si můžete kokos, lesní plody, meruňku nebo karamel. Řeknu vám, že po dlouhé éře matných rtěnek je toto příjemná a voňavá změna. I když jsem leskům na rty nikdy moc neholdovala, tyhle jsou mi moc sympatické. Na rtech jsou příjemné, rtům dodají lehoučký barevný nádech (žádnou umělou oranžovou nebo růžovou nečekejte) a navíc krásně voní a obsahují přírodní pečující oleje. Kokos mi zabavila naše tříletá cácorka a mě si získal karamel a to především kvůli jeho lehoučkému nude nádechu, který na rtech vytváří. 

DERMACOL EAT ME

Po zmrzlině a dezertu nesmí chybět ani káva. Právě tu evokuje nová řasenka Mascaraccino. Příjemná vůně mléčné kávy se line pokaždé, když kartáček řasenky začnete směrovat blíže k oku. Samotná řasenka je tmavě hnědá, nikoliv černá a to z jednoho důvodu - má totiž za úkol působit na oku velmi přirozeně. Řekla bych, že tento kartáček je pro řasenky od Dermacolu docela profláknutý a mě osobně sedí ze všech nejvíc! Řasenka na řasách nezanechává velké nánosy barvy, ale opravdu řasy hezky zvýrazní. Pro větší efekt doporučuji dát dvě vrstvy.  

DERMACOL EAT ME

DERMACOL EAT ME

A pro opravdové milovníky kávy je tu Espresso pudr na obočí. Upravené obočí je stále velký trend, ať už si ho stínujete, dokreslujete, máte ho vytetované apod. Z tohoto produktu se stal můj velký oblíbenec a sahám po něm vždy, když se líčím. Přes léto to sice není denně, ale nevadí. Líbí se mi, s jakou precizností a přesností jsem schopna s ním stín nanést. A plusové body mu rozhodně dávám také za to, že je k dostání ve dvou variantách, takže si vyberou jak blondýnky, brunetky tak i černovlásky.  

DERMACOL EAT ME

Mám v plánu vám všechny produkty ukázat také na pleti. V hlavě mám namyšleno jedno rychlé líčení (úplně nevím, jestli se dá nazvat letním), ale alespoň budete mít představu, jestli se do jednotlivých produktů vyplatí investovat ;) 

Tak co na řadu říkáte? Jaký produkt vás zaujal nejvíc?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři