DERMACOL Antibakteriální mýdlo a gel na ruce & SOS Repair regenerační krém na ruce

pondělí, května 18, 2020

Ahoj krásky,
aktuální situace, která všude ve světě panuje, si žádá desinfekci. Hodně desinfekce! A proto jsem moc ráda, že Dermacol nezahálel a na trh uvedl nové produkty, které nám v boji s bakteriemi pomohou.

Mým oblíbencem se ihned stal Antibakteriální gel na ruce. Skvěle slouží pro okamžitou hygienu rukou bez použití vody a to rychle, účinně a bez potřeby oplachování ničí škodlivé bakterie. Obsahuje 70% lihu a glycerin a seženete ho v modrém nebo průhledném balení. A to nejlepší na něm je, že z něj není silně cítit líh, ale svěže voní po mátě a papáji. Já jsem tyto antibakteriální gely používala hojně i před pandemií. Vzhledem k tomu, že mám čtyřměsíčního chlapečka, chci mít ruce čisté pokaždé, když s ním potřebuji manipulovat. A podobně je to také s tou naší tříletou slečnou, která lítá všude možně a najednou by chtěla jíst/pít. Proto vozím gel v autě, mám ho v kabelce nebo v přebalovací tašce u kočárku. Takovým vedlejším účinkem snad každého gelu tohoto typu je vysušování rukou. U tohoto gelu mám ruce sušší, ne však úplně vysušené. Je to spíš takový pocit, kdy cítíte, že jsou ty ruce opravdu čisté.  

DERMACOL Antibakteriální mýdlo a gel na ruce & SOS Repair regenerační krém na ruce 

Dalším pomocníkem je Antibakteriální mýdlo na ruce. Obsahuje antimikrobiálně působící látku Campo Plantservative WSR z květu japonské byliny zimolezu, recepturu s Panthenolem pečuje o pokožku rukou a udržuje její přirozené pH. Také je dermatologicky testováno a díky praktickému balení s pumpičkou se snadno používá. Řekla bych, že vůní je hodně podobný gelu, jde z něj příjemně cítit máta. Ruce důkladně umyje a vysušení také není nijak drastické.

Jistě mi dáte zapravdu, že nejrůznější desinfekce, gely a mýdla dávají našim rukám hodně zabrat, takže je třeba jim poskytnout nějakou intenzivní a regenerační péči. Já mám hrozně ráda Regenerační krém na ruce SOS Repair. Doma mám už jeho několikáté balení a vhod mi přišel pokaždé, když jsem měla ruce opravdu v katastrofálním stavu, ať už to bylo vlivem chladného počasí, alergie na čokoládu, ekzému nebo právě častého používání desinfekcí. Vždy mi pomohl! Ruce krásně hydratuje a přitom je nezanechá mastné. Cítíte, že jsou ruce namazané, ale zůstává na nich příjemný matný film. Všechen krém se rychle vstřebá a pocit po natření je velmi příjemný. Pokud vás trápí suché ruce, určitě krém vyzkoušejte. 

Všechny tyto věcičky, i včetně roztomilých růžových rukavic, si hodlám nechat pro svoji potřebu ve svém nehtovém studiu. Pro klientky mám desinfekce i mýdel spousty, doma také, takže moc děkuji Dermacolu za tento balíček, který přijde víc než vhod!

Co vy a desinfekce? Používáte? Nosíte je u sebe? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Krém na ruce jsem měla a byl fakt skvělý. :) Taky mi hodně pomohl na suché ruce.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som požívala antibakterialny gel keď to celé vypuklo ale teraz je na každom kroku tak nenosím

    VIKTORIÁNSKA MÓDA V MODERNOM ŠATE

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na to mýdlo určitě mrknu, musí být skvělé! :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři