Hugo Boss The Scent for men

úterý, ledna 28, 2020

Ahoj krásky, 
konečně jsem se dostala k tomu, abych si pořádně proklepla všechnu kosmetiku, která se mi sešla na Vánoce. Každopádně, dnešní recenze nebude o tom, co jsem pod stromečkem našla já, ale o tom, co jsem nadělila (čtěte Ježíšek) manželovi. Už dlouhou dobu jsem se na ni chystala a Vánoce byly skvělou příležitostí, kdy ji konečně pořídit. A o čem je řeč? O toaletní vodě pro může Hugo Boss The Scent

Už když jsem kdysi dávno k vůni přičichla poprvé, ihned jsem věděla, že to bude jedna z adeptek na dárek. Šlo z ní cítit sebevědomí,  nonšalance a magicky přitažlivé aroma, které se vám vryje do paměti. Opravdu. Vůně je dřevitá a orientální s kořenitými akordy. Skvěle se bude hodit pro moderního a sebejistého muže a vzhledem k té orientální vůni se skvěle hodí do tohoto období, do chladnějších dnů. 

Hugo Boss The Scent for men

I když má v sobě dřevité tóny, kůži, nebo bergamot, i tak je z ní cítit svěžest a ostrost zázvoru, mandarinky a nechybí ani něžný element v podobě levandule. Z počátku se může zdát vůně poměrně silná, ale během chvilky se rozvoní a je velmi příjemná a smyslná. Málem bych zapomněla na afrodiziakální maninku, která právě v kombinaci s levandulí v srdci vůně umocní pocit vzrušení. 

K pořízení vůně mě nalákal už samotný flakon. Z jeho tvaru vám je hned jasné, že se jedná o vůni pro muže. Jantarová tekutina uvnitř flakonu s sebou přináší jakýsi punc jedinečnosti. I když je vůně poměrně stará, na trh byla uvedena tuším někdy v roce 2015, tak si myslím, že se jedná o jednu z vůní, která na trhu bude mít své místo i nadále. U manžela měla úspěch, za co jsem byla hrozně ráda a i když je to toaletní voda, kde se předpokládá, že nebude mít takovou výdrž, jako parfém, řekla bych, že výdrž je obstojná. Manžel ji použije než jde ráno do práce a já ji ještě dopoledne cítím v koupelně a na chodbě.

Hugo Boss The Scent for men

Pro sebe jsem si minulý rok k narozeninám nadělila svoji vysněnou "scentku" v dámském provedení a naprosto jsem si ji zamilovala. Nejdřív jsem po ní sahala pouze při nějaké příležitosti, šetřila jsem si ji, protože jsem v ní měla jakýsi poklad, o který jsem nechtěla brzy přijít. Potom jsem si ale řekla, že krásně vonět přece můžu každý den i když mě nečeká zrovna žádný ples nebo nějaká rodinná sešlost, takže jsem ji začala používat i na každodenní nošení. A výsledek? Hodně lidí se mě ptalo, čím to voním. Je vám asi jasné, že po vypotřebování se na mojí poličce s vůněmi objeví znovu. Plná. 

Jako dárek, a nejen na Vánoce, bych ji, a nejen pánskou verzi, rozhodně doporučila. Kupovala jsem ji na Notino.cz, kde je vůně často ve slevě a najdete ji hned v několika provedeních. No a pokud byste radši některou z jejich mladších verzí, doporučuji vyzkoušet Hugo Boss The Scent Absolute, která je podobně laděná.

Máte, vy nebo vaše polovičky, některou z vůní by Hugo Boss?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři