Obnovující šampon Elseve Dream Long

pondělí, srpna 12, 2019

Ahoj krásky,
dnes pro vás mám recenzi na šampon, kterého bylo ještě do nedávna všude plno! No plno, spíš prázdno, protože jsem pro něj chodila dva dny do drogerie, kde byl stále vyprodaný (kondicionérů nebo masek měli plno, ale po šamponu se slehla zem), takže jsem na kamennou prodejnu zapomněla a vsadila na jistotu - objednala jsem si ho na Notino.cz

Obnovující šampon Elseve Dream Long

Obnovující šampon Dream Long jsem začala používat před necelými dva měsíci. Recenzi proto píšu až po jeho vypotřebování, protože jsem ho chtěla otestovat opravdu důkladně. Asi jako většina z vás, i já chci mít zdravé vlasy. Délka pro mě není rozhodující. Kdysi jsem si nedokázala představit, že bych svoje pod zadek dlouhé vlasy ostříhala někam do úrovně lopatek nebo, nedej Bože, měla mikádo. No a co se nestalo. Do pár týdnů tomu tak bylo. A víte co? Mě se to šíleně líbilo a byla jsem spokojená. 

Během těhotenství mi vlasy narostly i zhoustly, ale jak už to tak chodí, asi kolem 6 měsíce po porodu začaly zase padat, opravdu hodně padat. S řídnoucí hřívou jsem se proto opět rozhodla pro zásah nůžkami a o několik centimetrů vlasy zkrátila. Teď nemůžu říct, že bych je nechávala narůst, jediné, co jsem si říkala, bylo to, že s nimi do svatby nebudu nijak experimentovat. To jsem taky dodržela. Teď jsou mé vlasy delší, ale jak říkám, jde mi o to, aby byly hlavně zdravé. 

Ke koupi šamponu mě nalákala reklama, která slibovala záchranu posledních tří centimetrů, tudíž konečků, které nejvíce trpí. Jestli jste i vy na tohle slyšely, tak vítejte v klubu :D

Šamponu, vlastně celé řady, si nejde nevšimnout. Balení jsou oranžová a určitě upoutají pozornost. Parfemace šamponu je výrazná, ale není vtíravá. Ve vlasech jde lehce cítit a ani po té době, co jsem ho používala, mě nepřestala bavit. Celkově bych ho označila za siláka. Je příjemný a přitom z vlasů vymyje vše, co má. Léto je období, kdy často sahám po laku na vlasy nebo suchém šamponu a už jsem se setkala s tím, že některé šampony s touto kombinací měly problém. Šampon od L´Oréal ne. Poradil si naprosto perfektně a z vlasů vše dostal. 

Mě si šampon získal a určitě bych ho doporučila. Vlasy jsem po něm měla lesklé, hebké, příjemně navoněné a obešla jsem se i bez kondicionéru. Možná bych ještě měla zmínit, že vlasy nemám nějak extrémně zničené. Jednou za čas je nabarvím a to takovou barvou, která se mi z vlasů postupně vymývá, nedělá mi odrosty a já se bez problému dostanu zpátky na svůj přírodní odstín. Vlasy foukám výjimečně a žehlím až když je to opravdu potřeba. Vlasy umývám většinou po třech dnech, kdy je ten poslední den nosím svázané v culíku nebo drdolu. Sem tam na ně hodím nějakou masku, nebo nějaký regenerující olejíček do délek. Jinak to s péčí nepřeháním. Na co mám ale zálusk, tak je vlasový bezoplachový krém Elseve Dream Long pro poškozené vlasy. Krémy tohoto typu jsou skvělé v létě, kdy chrání vlasy před sluníčkem, ale také žárem při fénování nebo žehlení. U těchto produktů většinou změnu nevidíte hned, ale až po dlouhodobějším používání. Vlasy byste neměly mít tolik vysušené a neměly by se vám tolik lámat. Bez kondicionéru se nejspíš obejdu, ale jak jsem řekla, tenhle krém mě hodně láká. 

A co vy? Zaregistrovaly jste novou řadu Dream Long? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři